Leoni Blokhuis

De meest succesvolle makelaar in het vrouwenvoetbal. Ze heeft een boeiend verhaal over vrouwenvoetbal, het vak als spelersmakelaar en samenwerken met vele profvoetbalsters.
Over Leoni Blokhuis

Al op jonge leeftijd was Leoni op de voetbalvelden te vinden. Daar ontstond de droom om later in de voetballerij te werken. Al snel bleek dat het een lastige opgave zou worden om als vrouw in een mannenwereld werkzaam te zijn.

In 2012 besloot ze dan ook om haar eigen bedrijf FlowSports op te richten, waarbij ze zich al snel ging specialiseren op het gebied van vrouwenvoetbal. Hiermee was Leoni de eerste ondernemer in het Nederlandse vrouwenvoetbal.

In 2013 schreef ze historie met de eerste betaalde transfer in het Nederlandse vrouwenvoetbal. De transfer van Sherida Spitse van FC Twente naar het Noorse LSK. In 2016 won ze de prijs ‘Freelancer of the Year’.

Verscheidene tv-optredens bij onder andere Jinek, RTL Late Night en RTL Nieuwsuur rondom het EK vrouwenvoetbal in 2017, die overigens door de OranjeLeeuwinnen werd gewonnen, bewijzen de rol en de kwaliteiten van Leoni in het vrouwenvoetbal.  

"Daar ontstond de droom om in de voetballerij te werken".
Waarom Leoni Blokhuis inhuren als gastspreker?

Leoni staat internationaal bekend als expert in het vrouwenvoetbal. Als spreker kan ze schitterend vertellen over ondernemerschap in een snelgroeiende sport en hoe het is om als vrouw te ondernemen in een mannenwereld.

Ze vertelt over de tegenslagen die ze heeft moeten overwinnen om haar ambities te verwezenlijken. Daarnaast kan ze een uniek inkijkje geven in het vak als zaakwaarnemer en wat er achter de schermen in het voetbal speelt.

Onze andere speakers