Business Events

Zorg dat jouw klant altijd centraal staat! 

Wij organiseren onderscheidende en sportieve events

Sportief, gericht op de klant en flexibel!

Zit jij nog vast aan business stoelen bij één sport- of muziek event? En blijf jij tijd en geld verliezen om de stoelen gevuld te krijgen met klanten en last-minute afzeggingen?
Misbruik jij je secretaresse ook vaak om (sportieve) klant events te organiseren? En weet je hoeveel tijd dit kost? Herken je de frustratie dat dit (net) niet lukt en dat je op het laatste moment zelf actief je netwerk moet bellen?
Hoe mooi zou het zijn dat je flexibel bent in het uitnodigen van je (potentiële) klant voor een aansprekend sport event die volledig aansluit bij zijn of haar interesses?

Samen beleef je unieke ervaringen!

Een samenwerking met FrontRow Events stelt jou in staat om de sportieve wensen en dromen, van je klant en of medewerkers, te verwezenlijken.
Of je nu zoekt naar de beste plekken bij een sportwedstrijd, geweldige hospitality mogelijkheden en ultieme gastvrijheid en gastheerschap rondom een sport event, een business sportreis die tot in de kleinste details geregeld is of wil je jouw relaties/ personeel op een aansprekende en sportieve manier in beweging krijgen?

Wij zijn er voor jou! De unieke sportervaring van jou en je klant staat bij ons altijd centraal. Ontdek het op je eigen manier en beleef/organiseer unieke sportervaringen met FrontRow Events.
Samen beleef je unieke ervaringen!

Samenwerken met ons betekent:

Toegang tot (uitverkochte) sportevenementen en sportwedstrijden op FrontRow plaatsen.
Tickets
Toegang tot (uitverkochte) sportevenementen en sportwedstrijden op FrontRow plaatsen.
Ervaar onze geweldige hospitality mogelijkheden en ultieme gastvrijheid rondom sport events.
Hospitality
Ervaar onze geweldige hospitality mogelijkheden en ultieme gastvrijheid rondom sport events.
Beleef onze sportreizen met je relaties of organiseer met ons een geweldig sportief event voor je relaties.
Sportieve reizen & events
Beleef onze sportreizen met je relaties of organiseer met ons een geweldig sportief event voor je relaties.  
Wij staan voor onze persoonlijke aanpak, gericht op de klant, met de ultieme klantbeleving als resultaat.
Organisatie
Wij staan voor onze persoonlijke aanpak, gericht op de klant, met de ultieme klantbeleving als resultaat.
“Relatiemarketing is voor mij het creëren en instandhouden van een langdurige relatie met je klant. Verdiep je dus in de klant en zijn muzikale, culinaire of sportieve voorkeur. En richt je relatiemarketing vervolgens zo in dat de klant echt centraal komt te staan.”
“Relatiemarketing is voor mij het creëren en instandhouden van een langdurige relatie met je klant. Verdiep je in de klant en zijn sportieve, culinaire of muzikale voorkeuren. En richt je business events vervolgens zo in dat de klant echt centraal komt te staan en dat je samen tastbare herinneringen voor het leven maakt!.”
Jakko Slot
Oprichter en eigenaar FrontRow

Welke sportieve business event hebben we georganiseerd?

Feyenoord KNVB Beker Experience

Speciaal voor een grote groep Groningse ondernemers mochten we in opdracht van Centuy Groep een aansprekende business experience naar Rotterdam organiseren.

In samenwerking met Emboost stelden we aan prachtige Feyenoord Experience samen waarbij de Groningse ondernemers konden genieten van een heerlijk diner van niemand minder dan Herman den Blijker in zijn restaurant Goud. Vervolgens verplaatste de groep zich met de Spido over de Maas, langs de adembenemende skyline van Rotterdam.

Het toetje was de halve finale wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen. Na afloop stonden de Century busjes op P8 klaar om de gasten weer veilig huiswaarts te brengen.

Meer info

Kerst met Ballen

Kerst met ballen wordt door ons al enkele jaren op rij georganiseerd bij Peakz Padel in de IJsselhallen. Voor ondernemend Zwolle is dit een geweldige sportieve afsluiting van het jaar. Je kunt genieten van uitdagende padelwedstrijden, een goed gevulde bar, culinair genot, zakelijke verbinding en muzikale omlijsting door DJ Etienne La faille. Kortom, we combineren het zakelijke met het aangename!

De editie van 2022 kende een indrukwekkende line-up van zakelijke padelspelers, Nederlandse padeltoppers, prominenten en (oud) profvoetballers, met namen zoals Bram Meijer, Steffie Weterings, Nicky Romero, Karim El Ahmadi, Arne Slot, Orlando Engelaar, Michel Vorm, Thomas van den Belt, Dean Huiberts, Roelof Luinge en Gertjan Verbeek.

Meer info

Ajax - PEC Zwolle Harbour Club Experience

Voor een mooie en diverse groep ondernemers uit Zwolle e.o. mochten we deze VIP Experience organiseren. We kijken terug op een prachtige dag, met een bezoek aan de Harbour Club, de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena en veel onderlinge gezelligheid en verbinding. De start van deze experience was bij de Harbour Club in Vinkeveen. Na een heerlijk drieganger diner, met dito wijnen, werd de gang naar de Johan Cruijff Arena ingezet. Met een luxe Mercedes bus, werden de gasten tot aan de Johan Cruijff Arena afgezet. Wat volgde was een vermakelijke wedstrijd, waarin Ajax uiteindelijk een maatje te groot was voor PEC Zwolle.

Het vervoer voor de terugreis naar de Harbour Club stond klaar op het afgesproken tijdstip en op dezelfde plek als waar de gasten waren uitgestapt. De wedstrijd werd nog even nabeschouwd aan de bar van de Harbour Club, alvorens de gasten de terugreis naar Zwolle konden inzetten.

Meer info

Relatiedag BrighOrange

Met een mooi en gevarieerd programma werden de relaties van BrightOrange in het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle vermaakt.

De gasten konden genieten van een heerlijke lunch, gevolgd door een rondleiding door het stadion. Voor de kinderen van de relaties organiseerden we vervolgens een prachtige voetbalclinic bij VV Berkum. De ouders werden in het stadion vermaakt door voetbalcommentator Sierd de Vos. Sierd wist de groep te raken met prachtige anekdotes en de nodige humor en bijzondere wetenswaardigheden van vele bekende voetballers.

Na afloop van de presentatie verplaatste de groep zich naar VV Berkum, waar Sierd de Vos nog enkele wedstrijden van de deelnemende kinderenbecommentarieerde. Een geweldige belevenis voor de aanwezige kinderen, omdat ze één voor één de stem van Sierd de Vos herkenden uit het populaire computerspel.

Meer info

Mis nooit meer een unieke FrontRow ervaring!

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle FrontRow Events.
Door onderstaand formulier in te vullen, ga je ermee akkoord dat we jou per e-mail op de hoogte houden van onze FrontRow Events.

Bekijk dit ook

FrontRow Sportmarketing & Events

Sportmarketing

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...
FrontRow Sportmarketing & Events

Business Events

Wij helpen bedrijven om de relatiemarketing sportief, gericht op de klant en volledig flexibel in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...
FrontRow Sportmarketing & Events

Skills & Fun

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren en organiseren van voetbal-, basketbal-, volleybal- en padelactiviteiten!

Meer info
Binnenkort meer...