Skills & Fun

Wij maken Sporten en bewegen mogelijk voor jong en oud.
Wij zijn een ervaren en gepassioneerde sportorganisatie die trainingen, clinics, sportkampen en teambuilding activiteiten aanbiedt in de regio Zwolle. Met onze aanpak stimuleren wij jong en oud om in beweging te komen en plezier te beleven aan sporten en bewegen.

Voetbalactiviteiten

Sinds enkele jaren organiseert FrontRow Skills & Fun de Arne Slot Voetbaldagen in verschillende plaatsen in Oost Nederland. Daarnaast zijn we met onze voetbalschool en voetbaldagen reeds jarenlang actief in de regio Zwolle onder de naam VoetbalSkills Zwolle. Sinds dit jaar organiseren wij daarnaast ook de Bram van Polen Voetbaldagen.

Wij werken met een ervaren trainersstaf, die hun enthousiasme en voetbalvaardigheden kunnen overbrengen op de spelers. Bij onze trainingen staat de ontwikkeling van het individu centraal. Waar het bij een voetbalvereniging vaak om het teambelang gaat, richten wij ons op de technische ontwikkeling van een voetballer.

Al onze activiteiten staan in het teken van plezier, veiligheid en ontwikkeling. FrontRow Skills & Fun werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren trainers.

Enkele van onze cases

Arne Slot Voetbaldagen

Tijdens de Arne Slot Voetbaldagen krijgen kinderen de kans om mee te maken hoe Arne Slot zijn spelers traint, motiveert, coacht en het beste uit zichzelf laat halen. Drie dagen lang trainen en leven als een prof, onder leiding van professionele trainers en volgens de voetbalfilosofie van Arne Slot.

Meer info

VoetbalSkills

VoetbalSkills  is een onafhankelijke voetbalorganisatie die extra voetbalactiviteiten aanbiedt in de regio Zwolle. Ons doel is extra individuele trainingsmomenten aan te bieden voor kinderen en om voetbalactiviteiten te organiseren op de momenten dat kinderen vrij zijn van school.

Meer info

Bekijk dit ook

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Services

De back-office die jou in staat stelt om je relatiemarketing volledig flexibel en gericht op je klant in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Speakers

Wij zijn je partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve Premium Speakers op diverse thema's.

Meer info
Binnenkort meer...

Neem contact op

We hebben onze plek gevonden op de Sportboulevard van Zwolle, middenin het Theater van de Sport. Bij ons ben je altijd welkom om te praten over hoe we de kracht van sport kunnen gebruiken voor voor concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen. Kom langs, drink een kop koffie en laat je inspireren in het Theater van de Sport.
Contactformulier