Over FrontRow

Wij geloven in de kracht van sport!
Wij zijn bezeten van sport en voelen de vreugde, blijdschap en het verdriet van sport tot in onze kleinste vezels. Van voetbal tot basketbal en van atletiek tot aan padel. Alles wat we doen, doen we vanuit onze ongekende passie voor de sport.

Vanuit onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde (sport)netwerk kennen we als geen ander de kracht van sport en weten wij hoe we de kracht van sport kunnen inzetten voor concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen.

Je vindt ons in het Theater van de Sport, op de sportboulevard in Zwolle.

Samenwerkende partners

Ons Project

De relatie met Edgar gaat terug naar de tijd dat PEC Zwolle nog FC Zwolle was. Edgar is betrouwbaar, accuraat, loyaal en is pas tevreden als zaken volledig zijn afgerond. Kortom een meer dan fijne partner om mee samen te werken.

Nu Reclame

De samenwerking met Eric en Ilse is er één die al voor het ontstaan van FrontRow is geboren. De creativiteit, originaliteit en vormgevingskwaliteiten van Nu Reclame zijn een sterke aanvulling op onze diensten.

Con Questa

De relatie met Con Questa (Patrick Smit) gaat al jaren terug. Samenwerken met Con Questa is samenwerken met een betrouwbare, loyale en zeer deskundige partner. Bij Con Questa is eigenlijk niks onmogelijk.

"Een doel zonder plan is niets meer dan een wens"

Open Communicatie

Wij geloven in eerlijke en open communicatie met de klant en als collega’s onderling. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Persoonlijke aanpak

Samen werken betekent ook samen plezier maken, we geloven in een persoonlijke benadering.

Prestatiegericht

Met onze sport achtergrond werken we doelgericht en streven we naar het hoogst haalbare.

Betrouwbaar

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet en kwaliteit leveren tot in de kleinste details, dat is waar we voor staan.

Nieuws/Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en lees hier onze vakinhoudelijke blogs.

Naar blog

Neem contact op

We hebben onze plek gevonden op de Sportboulevard van Zwolle, middenin het Theater van de Sport. Bij ons ben je altijd welkom om te praten over hoe we de kracht van sport kunnen gebruiken voor voor concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen. Kom langs, drink een kop koffie en laat je inspireren in het Theater van de Sport.
Contactformulier

Bezoek ons