Over FrontRow

De kracht en het belang van samenwerken!
Onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk op het gebied van Sales, Marketing, Communicatie en Event organisatie zijn het fundament onder FrontRow.

Door ons verleden in de sport, kennen wij als geen ander het belang van samenwerken, inhuren van specialisten en het verzamelen van een groep mensen om je heen die werken vanuit hun kracht.

Dit is precies hoe we FrontRow als bedrijf hebben ingericht. "Wij helpen klanten doordat we kennis en ons netwerk delen en daarbij gerichte & strategische samenwerking laten ontstaan."

Partners

Con Questa

De relatie met Con Questa (Patrick Smit) gaat al jaren terug. Samenwerken met Con Questa is samenwerken met een betrouwbare, loyale en zeer deskundige partner. Bij Con Questa is eigenlijk niks onmogelijk.

BridgeMoore

Dustin (Eigenaar BridgeMoore) en ik delen de passie voor Sales en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Vanuit onze gezamenlijke visie hebben we een mooi coaching programma samengesteld.

ConnecCi

Cindy (Oprichter ConnecCi) en ik kennen elkaar vanuit onze tijd bij FC Twente. We kennen de kracht van een sterk netwerk en krijgen energie van actief verbindingen leggen en kansen laten ontstaan binnen dit netwerk.

"A game without a plan is just a wish"

Open Communicatie

Wij geloven in eerlijke en open communicatie met de klant en als collega’s onderling. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Persoonlijke aanpak

Samen werken betekent ook samen plezier maken, we geloven in een persoonlijke benadering.

Prestatiegericht

Met onze sport achtergrond werken we doelgericht en streven we naar het hoogst haalbare.

Betrouwbaar

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet en kwaliteit leveren tot in de kleinste details, dat is waar we voor staan.

Nieuws/Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en lees hier onze vakinhoudelijke blogs.

Naar blog

Neem contact op

We helpen je graag met onderscheidende marketing en sales concepten. Van strategie tot uitvoer, van advies tot creatie. Altijd gericht op directe impact, meetbare resultaten en een klantrelatie voor het leven. Het zou geweldig zijn als wij jou binnenkort mogen helpen. Laat het ons weten!
Contactformulier