Henk-Jan Koershuis

Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn gouden boodschap over voeding en beweging. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over deze onderwerpen.
Over Henk-Jan Koershuis

Henk-Jan Koershuis begon zijn carrière als voedingsdeskundige bij SC Heerenveen. In het vervolg van zijn carrière kwam hij via onder meer FC Twente en Ajax terecht bij het Engelse Arsenal. Nu heeft hij zijn eigen voedselbos in Twente.

Henk-Jan is een echte professional en draait al bijna 20 jaar mee in de wereld van voeding. Op het gebied van voeding en beweging is hij als voedingsdeskundige, inspirator en bestsellerauteur één van de meeste energieke sprekers die er op dit moment is. Op geheel unieke en positieve wijze deelt hij zijn gouden boodschap die aankomt. Deze enthousiaste en nuchtere Tukker is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp.

In 2019 werd zijn boek 'een gouden boodschap' een bestseller met meer dan 40.000 verkochte exemplaren.

Het grootste talent van Henk-Jan is het raken van mensen. In recordtijd is hij in staat om het roer om te gooien binnen je team of organisatie.
Waarom Henk-Jan Koershuis inhuren als gastspreker?

Henk-Jan Koershuis is dé te boeken spreker als het gaat over gezondheid, vitaliteit of voeding. Met zijn enorme passie en enthousiasme weet hij als geen ander het publiek te raken. Dit doet hij op geheel unieke en energieke wijze. Op die manier weet hij zijn gouden boodschap over te brengen aan het publiek.

Naast gezondheid, vitaliteit en voeding is Henk-Jan ook een uitstekende spreker voor topics als coaching en doelen stellen. Binnen recordtijd is hij in staat om het roer om te gooien binnen je team of organisatie.

Onze andere speakers