19/11/2021

Deze maand staan Jay en Lars in de FrontRow Spotlight

Deze maand staat onze spotlight op Jay Vahl en Lars Kottink. Jay en Lars zijn sinds twee maanden als stagiair werkzaam binnen FrontRow Sportmarketing & Events. Vanuit de opleidingen Sportkunde en Sportmarketing zijn ze met veel enthousiasme bij ons terechtgekomen. We zijn erg blij met de nieuwe energie, kennis en inzichten die Jay en Lars toevoegen aan ons team.

Als erkend leerbedrijf vinden we het dan ook belangrijk om talent uit de regio een podium te bieden en talent daarmee de kans te geven om zich verder te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving.  

Jay is als trainer al langere tijd betrokken bij FrontRow Skills & Fun en heeft in die rol al enkele voetbalmiddagen en voetbalkampen meegedraaid. Vanuit zijn opleiding Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim, mag Jay binnen FrontRow Sportmarketing & Events onderzoek doen naar de organisatie en haalbaarheid van een Internationaal Voetbaltoernooi in Zwolle. Lars studeert Sportmarketing aan de Saxion Hogeschool in Deventer en is als stagiair online marketing betrokken bij de social mediakanalen en richt zich daarbij meer specifiek op de online zichtbaarheid en vindbaarheid van FrontRow Sportmarketing & Events.

Jay Vahl

“Ik vind het mooi dat FrontRow Sportmarketing & Events mij de kans geeft om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van onderzoeken organisatie van events. Binnen mijn opleiding Sportkunde, die ik volg aan Hogeschool Windesheim, zijn dit twee belangrijke pijlers onder de opleiding. Voor mijn stageopdracht doe ik onderzoek naar de mogelijkheden om een Internationaal Voetbaltoernooi in Zwolle te organiseren. Een belangrijk uitgangspunt dat ik heb meegekregen vanuit FrontRow Sportmarketing & Events is de maatschappelijke impact van een Internationaal Voetbaltoernooi voor de stad en mogelijk de regio. Gelukkig bestaat mijn stage niet enkel uitonderzoek. Ook ben ik betrokken bij enkele door FrontRow georganiseerde events. Het Van Mossel Kia Zwolle Open is daar een mooi voorbeeld van.”

Lars Kottink

“Vanuit de opleiding Sportmarketing, die ik volg aan Hogeschool Saxion in Deventer, ben ik voor mijn stage bij FrontRow Sportmarketing & Events terechtgekomen. Ik zit goed op mijn plek en ben blij dat ik met FrontRow Sportmarketing & Events een bedrijf heb gevonden die goed aansluit bij mijn opleiding. Ik hoop dan ook dat ik tijdens mijn stageperiode de nodige praktijkervaring op kan doen en dat ik mezelf hierdoor verder kan ontwikkelen in de wereld van sportmarketing. Een deel van mijn stageopdracht bestaat uit onderzoek. Ik richt me daarbij op het label Premium Speakers en onderzoek hoe we dit label van FrontRow zo goed mogelijk online zichtbaar kunnen maken. Het doel is natuurlijk om de bekendheid van de Premium Speakers te vergroten. Ik richt me in mijn onderzoek dan ook vooral op gerichte advertisement en zoekmachine optimalisatie. De tijd die ik besteed aan onderzoek wissel ik af met alledaagse ondersteunende werkzaamheden op het gebied van online marketing binnen FrontRow Sportmarketing & Events. Al met al een mooie combinatie tussen theorie en praktijk.”

Jay en Lars zijn nog tot en met januari 2022 actief betrokken bij FrontRow Sportmarketing & Events. Ben jij nog op zoek naar een uitdagende stageplaats vanaf februari 2022? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

No items found.
No items found.