Gebruik de kracht en impact van Sport!
Met een ongekende wil om te winnen ontwikkelen wij prikkelende, onderscheidende en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën voor het bedrijfsleven, clubs, sporters, sportbonden en gemeentes.

Wat we doen...!

In Sport gaat het om winnen! De beste, snelste of sterkste zijn, dat is het doel. In het bedrijfsleven is dat natuurlijk niet veel anders. Onze klanten jagen dagelijks (in teamverband) duidelijke doelstellingen na.
Uren, dagen en weken van gericht werken volgens een plan zijn de basis onder ieder succes. Samen met onze klanten kijken we dan ook naar de beste strategie om aan te vallen, maken we een uitgebreide analyse van de doelgroep, denken we na over de manier waarop we kansen in de markt laten ontstaan en werken we aan een plan om de doelgroep te transformeren in een fan voor het leven.

Onze kracht? Wij denken twee stappen vooruit, zijn functioneel creatief, hebben sport in ons DNA en gaan altijd doelgericht te werk.

Ons motto? Een doel zonder plan is niets meer dan een wens...!

Hoe we jou kunnen helpen...!

Strategie & positionering
Zonder een goede tactiek en strategie ben je nooit competitief. Wij analyseren de doelgroep, helpen je bij
het maken van keuzes en maken een doelgericht en realistisch (aanvals)plan.
Creatie & design
Wij voelen de emotie van sport en verwerken deze emotie in onze designs. Onze vormgevers weten hoe je de emotie en kracht van sport omzet naar hele vette designs, campagnes en (online) content.
Consultancy & advies
Wij helpen bedrijven, sportbonden, clubs en gemeentes bij het inrichten van een goede sponsorstrategie, opstellen van een sponsorbeleid en als sparringpartner op het gebied van sport, marketing en sales.
Activatie & Events
Wij vinden altijd een manier om jouw doelgroep te bereiken en zorgen dat jouw doelgroep in beweging komt.  Vanuit onze ervaring weten wij hoe je beïnvloedingsprincipes on- en offline inzet, vormgeeft en laat leiden tot conversie.

Oost & Noord Nederland

Wij geloven dat binnen Nederland elke streek en provincie uniek is en daarnaast zijn eigen cultuur en opvattingen meedraagt.

Binnen ons vakgebied weten we als geen andere hoe de (sport)cultuur in Oost en Noord Nederland is. Dit is dan ook ons focus gebied. Want om de doelgroep te kunnen bereiken, moet je de doelgroep kunnen doorgronden en begrijpen.

Wij zijn bijzonder trots op onze opdrachtgevers, die ieder vanuit hun eigen filosofie en opvattingen werken. Van de FBK Games, tot Landstede Hammers, van Kamp Twente tot Care for Coffee en van Cambuur Leeuwarden tot de Arne Slot Voetbaldagen. Zomaar een greep uit onze mooie groep aan klanten, waar we dagelijks met ontzettend veel energie en plezier voor werken.

Enkele van onze cases

Hammers in Town Tour

Vanuit de wens om de sport basketbal meer bekendheid te geven onder de jeugd in Zwolle, bedachten we de Hammers in Town Tour.

Uitgangspunt voor de activatie was:
1️⃣ Jeugd op een sportieve manier laten kennismaken met de sport basketbal.
2️⃣ Talent een podium voor ontwikkeling bieden.

We hebben dit vertaald naar twee mooie concepten, die we tijdens de Hammers in Town Tour presenteren:
🏀 Shooting Contest met mooie incentives (zie afbeelding)
Een platform voor talentontwikkeling

Laat je inspireren

NK Padel Zwolle

Het is ons gelukt om het NK Padel voor de komende drie jaar naar Zwolle te halen! De absolute top van Nederland neemt het, in Zwolle, tegen elkaar op met als inzet de winst op het NK Padel!

Voorafgaand aan het NK Padel 2021 gaan we op zoek naar het beste zakelijke Padel koppel van Nederland. Speciaal voor het Padel Business Open ontwikkelden wij:

✅ Het concept
✅ Een huisstijl
✅ De website
✅ Alle on- en offline content

Laat je inspireren

Talent wint in Twente

In samenwerking met de FBK Games ontwikkelden we het concept Talent wint in Twente. De FBK Games is jaarlijks in staat om de beste atleten van de wereld naar Hengelo te halen. Met het platform Talent wint in Twente willen we meer bewustwording (Het is mogelijk om je talent te laten zien in Twente) bij mensen creëren.

Laat je inspireren

Herpositionering Landstede Hammers

In opdracht van de Landstede Hammers, kampioen van de Dutch Basketbal League in 2019, ontwikkelden we een nieuwe en herkenbare positionering voor de Landstede Hammers. Een positionering die moet leiden tot een structurele groei van het aantal supporters en commerciële partners in de komende drie jaar.

Laat je inspireren

Bekijk dit ook

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Services

De back-office die jou in staat stelt om je relatiemarketing volledig flexibel en gericht op je klant in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Speakers

Wij zijn je partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve Premium Speakers op diverse thema's.

Meer info
Binnenkort meer...

Neem contact op

We hebben onze plek gevonden op de Sportboulevard van Zwolle, middenin het Theater van de Sport. Bij ons ben je altijd welkom om te praten over hoe we de kracht van sport kunnen gebruiken voor voor concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen. Kom langs, drink een kop koffie en laat je inspireren in het Theater van de Sport.
Contactformulier