Sportmarketing
& Events

A goal without a plan is just a wish!
Met een ongekende wil om te winnen ontwikkelen wij prikkelende, onderscheidende en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën voor het bedrijfsleven, clubs, sporters, sportbonden en gemeentes.

Doelgerichte aanpak

In Sport gaat het om winnen! De beste, snelste of sterkste zijn, dat is het doel. In uw bedrijf is dat niet anders. U jaagt dagelijks (met uw team) uw doelstellingen na.
Uren, dagen en weken van gericht werken volgens een plan zijn de basis onder ieder succes. Samen met u kijken we dan ook naar de beste strategie om aan te vallen, maken we een uitgebreide analyse van uw doelgroep, denken we na over de manier waarop we kansen in de markt laten ontstaan en werken we aan een plan om uw doelgroep te transformeren in een fan voor het leven.

Onze kracht? Wij denken twee stappen vooruit, zijn functioneel creatief, hebben sport in ons DNA zitten en gaan dan ook altijd doelgericht te werk.

Ons motto? A goal without a plan is just a wish...!

Wat we doen...

Strategie
Zonder een goede tactiek en strategie ben je nooit competitief. Wij analyseren uw doelgroep en maken een doelgericht en realistisch (aanvals)plan.
Positionering
Wij helpen je bij het maken van keuzes. Keuzes van wat je naar buiten toe wilt zijn en wilt laten zien. Keuzes over wie je tot je doelgroep wilt rekenen en hoe je betekenisvol wordt voor die doelgroep
Activatie
Wij zorgen dat uw doelgroep in beweging komt. Vanuit onze ervaring weten wij hoe je beïnvloedingsprincipes on- en offline inzet, vormgeeft en laat leiden tot conversie.
Events
Met onze ervaring en passie voor de sport organiseren we unieke Sport Events. Gepassioneerd en met oog voor detail. Wij zorgen voor een herinnering voor het leven!

Rendement uit sponsoring

Bij clubs, sportorganisaties of sportbonden is de organisatie vaak zo ingericht dat alle marketingfocus gaat naar de eerstvolgende wedstrijd of event. Met als gevolg, onvoldoende kennis en aandacht voor de marketingdoelstellingen van sponsoren.

Voor bedrijven geldt vaak dat de marketingfocus gericht is op de core business van het bedrijf en dat de sportsponsoring expertise vaak ontbreekt. Het resultaat is dat er onvoldoende rendement uit de sponsoring wordt gehaald.

Juist daarom helpen wij bedrijven, sportbonden, clubs en gemeentes bij het inrichten van een goede sponsorstrategie, opstellen van een degelijk sponsorbeleid en met activaties die meetbare resultaten opleveren.

Onze Private Label Sport Events

Arne Slot Voetbaldagen

Tijdens de Arne Slot Voetbaldagen krijgen kinderen de kans om mee te maken hoe Arne Slot zijn spelers traint, motiveert, coacht en het beste uit zichzelf laat halen. Drie dagen lang trainen en leven ze als een prof, onder leiding van professionele trainers en volgens de voetbalfilosofie van Arne Slot.

Meer info

21 Coaching Experience

Staat u open voor persoonlijke ontwikkeling en laat u zich graag inspireren door succesvolle sportbestuurders, clubs en sporters? Gelooft u in de kracht van een netwerk opbouwen tijdens exclusieve en kleinschalige events op DGA niveau? Wij nemen u graag mee op inspiratie en ontwikkeling reis in binnen- en buitenland.

Op de hoogte gehouden worden? Stuur een e-mail naar info@frontrowservices.nl

Bekijk dit ook

Premium Services

De back-office die u in staat stelt om uw relatiemarketing volledig flexibel en gericht op uw klant in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Speakers

Wij zijn uw partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve (online) Premium Speakers op diverse thema's.

Meer info
Binnenkort meer...

Neem contact op

We helpen je graag met onderscheidende marketing en sales concepten. Van strategie tot uitvoer, van advies tot creatie. Altijd gericht op directe impact, meetbare resultaten en een klantrelatie voor het leven. Het zou geweldig zijn als wij jou binnenkort mogen helpen. Laat het ons weten!
Contactformulier