Premium Speakers

Vind de spreker die bij u past! 
Wij zijn uw partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve Premium Speakers. Onze sprekers zijn beschikbaar als event speaker, onderdeel van een forum, motivational speaker of als dagvoorzitter.

Thema's

Wij denken graag pro actief met u mee over actuele en relevante thema's voor uw event, jubileum, forum of inspiratiedag.

Om u inzicht te geven in de thema's die onze sprekers kunnen behandelen, geven wij u graag een overzicht van de meest gangbare thema's:
Leiderschap
Onze sprekers inspireren u met hun visie op leiderschap en de leiderschapsstijl die zij in de praktijk gebruiken.
Teambuilding
Hoe ga je om met het individuele belang van mensen t.o.v. het teambelang. Hoe werk je samen aan je doelstellingen? Dit zijn alledaagse thema's voor onze sprekers.
De (on)macht van motivatie
Hoe haal je het beste uit je team en hoe inspireer je mensen om het beste uit zichzelf te halen? Onze sprekers geven antwoord op deze vragen.
Communicatie
Het gaat er niet altijd om wat je zegt, maar hoe je het zegt. Soms moet je aanvoelen om in gesprek te gaan en soms is iemand even de tijd geven het beste. Onze sprekers vertellen over hun dagelijkse ervaringen.
Innovatie & duurzaamheid
Duurzaamheid en Innovatie zijn actuele thema's en zullen de komende jaren alleen maar meer actueel worden. Onze sprekers hebben ruimschoots ervaring op het gebied van duurzaamheid en innovatie (in de sport).
Vitaliteit
Mentaal en fysiek fit zijn zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, je veel meer aan kunt en meer oplevert voor je bedrijf. Het is best lastig om je medewerkers fit te houden. Onze sprekers geven handvaten voor een vitalere levensstijl.

FrontRow speakers

Onze sprekers treden op in verschillende settings. In overleg kunnen we kiezen voor een presentatie, interview of rondetafelgesprek.

Wij faciliteren o.a. de volgende Premium Speakers voor uw event:

Arne Slot

In zijn debuutjaar als hoofdtrainer van AZ, wist Arne Slot met zijn team te strijden om het kampioenschap. Daarnaast plaatst hij zich, met AZ, 2 jaar achtereen voor Europees Voetbal.

Aanvragen

Iwan Spekenbrink

Een reis. Zo noemt Iwan de weg die zijn Team Sunweb sinds 2008 aflegt. Geheel naar eigen inzicht kneedde hij een ploeg die, vanuit een duidelijke filosofie, al snel op het hoogste podium meestreed.

Aanvragen

Jacco Vonhof

Als voorzitter van MKB Nederland vergaarde Jacco landelijke bekendheid. Als ondernemer is Jacco al vele jaren succesvol met Novon Schoonmaak en zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Aanvragen

Henk de Jong

Na vele jaren amateurvoetbal en werken met Foppe de Haan en Fritz Korbach, maakte Henk de Jong de stap naar het betaalde voetbal. Henk is momenteel hoofdtrainer bij Cambuur Leeuwarden.

Aanvragen

Jacco Eltingh

Jacco Eltingh won als dubbelspeler, samen met Paul Haarhuis, meerdere Grand Slams. Momenteel is Jacco Technisch en Commercieel directeur van de KNLTB.

Aanvragen

Henk-Jan Koershuis

Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn gouden boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp.

Aanvragen

Dwight Lodeweges

Dwight Lodeweges is momenteel Assistent Bondscoach van het Nederlands Elftal en voormalig hoofdtrainer van o.a. FC Groningen, FC Zwolle, Heerenveen en N.E.C.

Aanvragen

Mary Kok Willemsen

Mary Kok Willemsen is de grondlegster van de successen van de FC Twente Vrouwen. Momenteel is Mary eigenaar van de Holland Football University in Enschede.

Aanvragen

Sander de Kramer

Sander was hoofdredacteur van de Daklozenkrant. Daarnaast is hij succesvol schrijver van o.a. SOS Rotterdam, Van miljonair tot krantenjongen en Botsauto door Rotterdam.

Aanvragen

Giels Brouwer

Vanuit zijn passie voor voetbal en verslaving aan Football Manager startte Giels SciSports. In 8 jaar tijd bouwde hij dit uit tot een toonaangevend data intelligence bureau in de voetballerij.

Aanvragen

Art Langeler

De huidige Directeur Voetbalontwikkeling van de KNVB, maakte naam als hoofdtrainer van PEC Zwolle. Na 8 jaar afwezigheid, leidde hij PEC Zwolle terug naar de Eredivisie.

Aanvragen

Ron Jans

Ron Jans is momenteel trainer van FC Twente. Als trainer van FC Groningen en PEC Zwolle was Jans reeds succesvol in Nederland. Zijn hoogtepunt was de bekerwinst met PEC Zwolle.

Aanvragen

Ronald Lubbers

Met Ronald Lubbers als voorzitter wist FC Emmen, voor het eerst in de historie, te promoveren naar de Eredivisie. Op een bescheiden manier, bouwt hij aan een voetbalbolwerk in Drenthe.

Aanvragen

Gerald van den Belt

Gerald van den Belt is momenteel Financieel Directeur van Cambuur Leeuwarden. In het verleden bekleedde hij soortgelijke functie bij FC Twente en PEC Zwolle.

Aanvragen

Leoni Blokhuis

Leoni is de meest succesvolle makelaar in het vrouwenvoetbal. Ze heeft een boeiend verhaal over vrouwenvoetbal, het vak als spelersmakelaar en samenwerken met vele profvoetbalsters.

Aanvragen

Wout Brama

Wout Brama werd Landskampioen met FC Twente. Als geboren Almeloër groeide Wout uit tot een echte publiekslieveling in Enschede. In voor- en tegenspoed Wout is mister FC Twente.

Aanvragen

Bram van Polen

Als aanvoerder van PEC Zwolle maakte Bram de legendarische bekerwinst tegen Ajax mee. Naast een geboren leider, is Bram een geweldige motivator en weet hij mensen in beweging te krijgen.

Aanvragen

Jakko Slot

Door zijn verleden in de sport, kent Jakko het belang van samenwerken, inhuren van specialisten en het verzamelen van een groep mensen om je heen die werken vanuit hun kracht.

Aanvragen

Rene Eijkelkamp

Rene Eijkelkamp is voormalig topvoetballer en spitsentrainer van PSV en FC Twente. Momenteel is Rene, samen met broer Harald, als zaakwaarnemer actief in de voetballerij.

Aanvragen

Ard de Graaf

Als Algemeen Directeur is Ard de Graaf al jarenlang verbonden aan Cambuur Leeuwarden. Voor zijn periode in Leeuwarden was Ard als Commercieel Manager actief bij PEC Zwolle.

Aanvragen

Simon Cziommer

De voetbalcarrière van Simon Cziommer leidde hem langs Schalke 04, FC Twente, AZ, Red Bull Salzburg, Vitesse en Heracles. Momenteel is Cziommer analist bij Fox Sports.

Aanvragen

Bert Konterman

Bert Konterman is voormalig international en speler van Feyenoord en Celtic. Tegenwoordig is Bert Bondscoach van het Nederlands Elftal onder de 20 jaar.

Aanvragen

John Stegeman

Stegeman was als spelers actief voor Vitesse, Heracles, GA Eagles en Cambuur. Als trainer stond Stegeman aan het roer bij Heracles en GA Eagles, alvorens hij de stap naar PEC Zwolle maakte.

Aanvragen

Gaston Sporre

Gaston Sporre is een Nederlands sportbestuurder en topfunctionaris. Van 1989 tot 1998 was hij voorzitter van FC Zwolle. In het seizoen 2013-2014 was hij interim directeur van SC Heerenveen.

Aanvragen

Sander Westerveld

Sander Westerveld was als keeper actief bij clubs als FC Twente, Vitesse en Liverpool. Met die laatste club won hij de UEFA Cup. Tegenwoordig is Westerveld werkzaam als spelersmakelaar.

Aanvragen

Adri Zwarthoff

Adri Zwarthoff is momenteel CEO van Craft Sportswear Benelux. Na een succesvolle periode bij O'Neill bouwt Adri aan een toonaangevend sport kledingmerk in de BeNeLux.

Aanvragen

Mis je iemand?

Mail ons als je op zoek bent naar een spreker die (nog) niet tussen ons aanbod staat en houd daarnaast onze website de in de gaten voor een update van ons sprekers aanbod.

Aanvragen

Bekijk dit ook

Premium Services

De back-office die u in staat stelt om uw relatiemarketing volledig flexibel en gericht op uw klant in te richten.

Meer info

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info

Coaching & Advies

Wij begeleiden uw commerciële team bij het maken van de strategie en het behalen van de doelstellingen.

Meer info

Neem contact op

We helpen je graag met onderscheidende marketing en sales concepten. Van strategie tot uitvoer, van advies tot creatie. Altijd gericht op directe impact, meetbare resultaten en een klantrelatie voor het leven. Het zou geweldig zijn als wij jou binnenkort mogen helpen. Laat het ons weten!
Contactformulier