Premium Speakers

Vind de spreker die bij u past! 
Wij zijn uw partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve Premium Speakers. Onze sprekers zijn beschikbaar als event speaker, onderdeel van een forum, motivational speaker of als dagvoorzitter.

Thema's

Wij denken graag pro actief met u mee over actuele en relevante thema's voor uw event, jubileum, forum of inspiratiedag.

Om u inzicht te geven in de thema's die onze sprekers kunnen behandelen, geven wij u graag een overzicht van de meest gangbare thema's:
Leiderschap
Onze sprekers inspireren u met hun visie op leiderschap en de leiderschapsstijl die zij in de praktijk gebruiken.
Teambuilding
Hoe ga je om met het individuele belang van mensen t.o.v. het teambelang. Hoe werk je samen aan je doelstellingen? Dit zijn alledaagse thema's voor onze sprekers.
De (on)macht van motivatie
Hoe haal je het beste uit je team en hoe inspireer je mensen om het beste uit zichzelf te halen? Onze sprekers geven antwoord op deze vragen.
Communicatie
Het gaat er niet altijd om wat je zegt, maar hoe je het zegt. Soms moet je aanvoelen om in gesprek te gaan en soms is iemand even de tijd geven het beste. Onze sprekers vertellen over hun dagelijkse ervaringen.
Innovatie & duurzaamheid
Duurzaamheid en Innovatie zijn actuele thema's en zullen de komende jaren alleen maar meer actueel worden. Onze sprekers hebben ruimschoots ervaring op het gebied van duurzaamheid en innovatie (in de sport).
Vitaliteit
Mentaal en fysiek fit zijn zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, je veel meer aan kunt en meer oplevert voor je bedrijf. Het is best lastig om je medewerkers fit te houden. Onze sprekers geven handvaten voor een vitalere levensstijl.

FrontRow speakers

Onze sprekers treden op in verschillende settings. In overleg kunnen we kiezen voor een presentatie, interview of rondetafelgesprek.

Wij faciliteren o.a. de volgende Premium Speakers voor uw event:

Bas Nijhuis

Bas Nijhuis is een topscheidsrechter op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast is Bas ondernemer en heeft hij zijn boek "Niet zeiken, voetballen!" uitgebracht.

Lees meer
Aanvragen

Arne Slot

De hoofdtrainer van Feyenoord begon zijn trainerscarrière bij de jeugd van PEC Zwolle. Vervolgens vond hij via SC Cambuur en AZ zijn weg naar de Nederlandse top.

Lees meer
Aanvragen

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is een televisie-presentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster. Met haar veelzijdigheid en enthousiasme weet ze voetballiefhebbers te raken.

Lees meer
Aanvragen

Henk-Jan Koershuis

Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn gouden boodschap over voeding en beweging. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over deze onderwerpen.

Lees meer
Aanvragen

Henk de Jong

Na vele jaren amateurvoetbal en werken met Foppe de Haan en Fritz Korbach, maakte Henk de Jong de stap naar het betaalde voetbal. Henk is nu hoofdtrainer bij SC Cambuur.

Lees meer
Aanvragen

Sierd de Vos

El Sierd staat zowel bekend om zijn kennis van het Spaanse voetbal als om zijn unieke stijl die hij als voetbalcommentator hanteert. Dit bezorgde hem de status als cultheld.

Lees meer
Aanvragen

Arnold Bruggink

Arnold Bruggink was als voetballer actief bij FC Twente, PSV, Real Mallorca, SC Heerenveen en Hannover 96. Tegenwoordig is Arnold als analist te zien bij ESPN.

Lees meer
Aanvragen

Kees van Wonderen

Kees van Wonderen won met Feyenoord de UEFA Cup en was als assistent trainer werkzaam voor FC Twente en Oranje. Momenteel is van Wonderen hoofdtrainer van GA Eagles.

Lees meer
Aanvragen

Mary Kok Willemsen

Mary Kok Willemsen is de grondlegster van de successen van de FC Twente Vrouwen. Momenteel is Mary eigenaar van de Holland Football University in Enschede.

Lees meer
Aanvragen

Art Langeler

De voormalig Directeur Voetbalontwikkeling, maakte naam als hoofdtrainer van PEC Zwolle. Na 8 jaar afwezigheid, leidde hij PEC Zwolle terug naar de Eredivisie.

Lees meer
Aanvragen

Leoni Blokhuis

De meest succesvolle makelaar in het vrouwenvoetbal. Ze heeft een boeiend verhaal over vrouwenvoetbal, het vak als spelersmakelaar en samenwerken met vele profvoetbalsters.

Lees meer
Aanvragen

Ron Jans

Ron Jans is trainer van FC Utrecht. Als trainer van FC Groningen en PEC Zwolle was Jans reeds succesvol in Nederland. Zijn hoogtepunt was de bekerwinst met PEC Zwolle.

Lees meer
Aanvragen

Ronald Lubbers

Met Lubbers als voorzitter wist FC Emmen, voor het eerst in de historie, te promoveren naar de Eredivisie. Op een bescheiden manier, bouwt hij aan een voetbalbolwerk in Drenthe.

Lees meer
Aanvragen

Wout Brama

Wout Brama werd kampioen met FC Twente. Als geboren Almeloër groeide hij uit tot een echte publiekslieveling in Enschede. In voor- en tegenspoed Wout is mister FC Twente.

Lees meer
Aanvragen

StreetSkills

Met de freestyle voetbalshow entertaint StreetSkills uw gasten op een spectaculaire wijze en brengen onze Freestylers jong en oud de fijne kneepjes van het freestylen bij.  

Lees meer
Aanvragen

Mis je iemand?

Mail ons als je op zoek bent naar een spreker die (nog) niet tussen ons aanbod staat en houd daarnaast onze website in de gaten voor een update van ons sprekers aanbod.

Lees meer
Aanvragen

Bekijk dit ook

Sportmarketing

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info

Events

Wij helpen bedrijven om de relatiemarketing sportief, gericht op de klant en volledig flexibel in te richten.

Meer info

Skills & Fun

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren en organiseren van voetbal-, basketbal-, volleybal- en padelactiviteiten!

Meer info

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij streven erna om binnen 24 uur te reageren op je bericht.

Vanzelfsprekend kun je ons ook bellen op onderstaand nummer.
Contactformulier