StreetSkills

Met de freestyle voetbalshow entertaint StreetSkills uw gasten op een spectaculaire wijze en brengen onze Freestylers jong en oud de fijne kneepjes van het freestylen bij.  
Over StreetSkills

StreetSkills bestaat uit een zestal freestylers die meedraaien in de top van de Nederlandse freestyle wereld en deelnemen aan het WK freestyle. De missie van StreetSkills is om ieder kind kennis te laten maken en te inspireren met de kracht van freestyle en haar hechte community. Onder begeleiding van professionele freestyle voetballers worden de belangrijkste kernwaarden in het freestyle voetbal overgedragen op jong en oud.

Hermen Voerknecht Streetskills
Met de freestyle voetbalshow entertaint StreetSkills uw gasten op een spectaculaire wijze.
Waarom StreetSkills inhuren?

StreetSkills beschikt over een aantal van de beste freestyle voetballers van Nederland! Met hun skills en een bal zijn ze in staat om zowel een groot- alsook een kleinschalig publiek te entertainen. De freestyle voetbalshow is geschikt voor elke gelegenheid. Van rustoptredens bij sportwedstrijden en andere sportevenementen tot aan business events. Met hun show zijn ze altijd in staat om mensen op een spectaculaire wijze te entertainen en te trainen.

Wilt u uw gasten of werknemers niet enkel laten genieten van de show, maar ze ook actief laten deelnemen? Dat is uiteraard ook mogelijk! StreetSkills biedt namelijk ook clinics. Hun freestyle voetbalclinics zijn voor jong en oud en je hoeft helemaal geen voetballer te zijn om gave freestyle voetbaltrucks te leren.

Wilt u uw gasten of werknemers van uniek en spectaculair sportentertainment voorzien? Wacht dan niet langer en boek StreetSkills voor uw volgende evenement.

Onze andere speakers