21/11/2022

Nieuwe aanwinst Milan Rouwenhorst in de FrontRow Spotlight

Deze maand staat de spotlight op onze kersverse aanwinst Milan Rouwenhorst. Voor velen was Milan al een bekend gezicht op onze voetbaldagen. Per 1 september 2022 is Milan ons team op structurele basis komen versterken. Milan zal namens FrontRow o.a. als trainer/coördinator actief zijn bij de clubs waar we intensief mee samen werken: Be Quick'28, WVF en SVI. We zijn blij met de komst van Milan als Sport & Beweegcoach binnen FrontRow Skills & Fun.

Matthias Odding is blij met de komst van Milan: “Milan is als trainer op onze voetbaldagen al lange tijd aan ons verbonden. Als jonge en ambitieuze trainer van 18 jaar heeft hij zichzelf in vier jaar tijd weten te ontwikkelen tot een betrouwbare, enthousiaste en communicatief sterke trainer.”

Milan Rouwenhorst: "De afgelopen twee seizoenen was ik actief als jeugdtrainer van SVI in Zwolle. Dit jaar heb ik de stap gemaakt naar hoofdtrainer bij de JO19-1. In mijn periode voor SVI ben ik meerdere jaren als jeugdtrainer actief geweest bij verschillende elftallen van mijn club V.V. Diepenveen. Leiding nemen, les geven en in de sport actief zijn, zijn zaken die me dus al van jongs af aan trekken. Dankzij de aanstelling bij FrontRow Skills & Fun heb ik van mijn passie voor leidinggeven, sport en lesgeven mijn baan kunnen maken. Een mooie stap dus!"

Met Milan hebben we een ambitieuze sportman aan ons team toegevoegd. Dit blijkt ook wel uit het feit dat Milan aan zijn carrière als scheidsrechter werkt bij de KNVB. Op zondagen is hij als talentvolle scheidsrechter te vinden op de voetbalvelden.

Matthias Odding: “Het feit dat we Milan met een vaste aanstelling aan ons kunnen binden is een mooie bevestiging van onze ontwikkeling. Waar in het verleden ouders met jonge kinderen ons wisten te vinden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor voetbal events en activiteiten. Daarbij mogen we het bedrijfsleven, sportverenigingen en het onderwijs tot onze vaste klantenkring rekenen. Deze ontwikkeling zorgt er dan ook voor dat we talentvolle Sport & Beweegcoaches als Milan aan ons kunnen binden. Daarmee snijdt het mes natuurlijk aan twee kanten, want ook voor Milan is het mooi dat hij van zijn hobby zijn werk kan maken.”

Geweldig dat ik van mijn passie voor leidinggeven, sport en lesgeven mijn baan heb kunnen maken!

Passie voor sport
Als sport gepassioneerd bedrijf zijn we altijd op zoek naar mensen die de passie voor sport met zich meedragen en die weten hoe je met de kracht van sport op vele gebieden impact kunt maken. Daarnaast vinden we het belangrijk en mooi om jonge en talentvolle mensen de kans te bieden om aan hun maatschappelijke carrière te beginnen. We zijn dan ook blij dat Milan de uitdaging bij ons aan wil gaan en we kijken er naar uit om, met de komst van Milan, een volgende stap in onze ontwikkeling te maken.

Sportieve activiteit
Wil je Milan als Sport & Beweegcoach leren kennen of heb je de wens om je medewerkers op een leuke manier in beweging te krijgen? Wij organiseren diverse leuke sport clinics en activiteiten voor het bedrijfsleven, onderwijs en sportverenigingen. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden door te spreken.

In contact komen met Milan? Dat kan door een e-mail te sturen naar milan@frontrowservices.nl of bel ons gerust op 038-2022175.

No items found.
No items found.