18/7/2023

Dewi Prins versterkt team Frontrow Sportmarketing & Events

Dewi Prins treedt in dienst bij Frontrow Sportmarketing & Events, en het team is verheugd over haar komst. Jakko Slot, de eigenaar van Frontrow, deelt zijn enthousiasme: "We groeien hard en we hebben daardoor extra creativiteit nodig. Dewi heeft tijdens haar stage laten zien dat ze een bedreven vormgever is, met de nodige kennis op het gebied van online media. Hierdoor is ze dan ook een waardevolle aanwinst voor ons team."

Dewi Prins, die onlangs haar opleiding Mediamanager aan Landstede heeft afgerond, is opgetogen over haar nieuwe baan na een succesvolle stage van 4,5 maanden bij Frontrow Sportmarketing & Events. Ze deelt haar gedachten over deze nieuwe stap: "Ik ben ontzettend blij dat ik na mijn stage een baan aangeboden heb gekregen bij FrontRow. Het voelt erg goed om nu officieel onderdeel te zijn van dit leuke en professionele team!"

Tijdens haar stageperiode heeft Dewi niet alleen veel plezier gehad, maar ook veel geleerd. Ze is dankbaar voor de kans om zichzelf verder te ontwikkelen bij FrontRow. "Ik kijk ernaar uit om zowel op het gebied van vormgeving als persoonlijk verder te groeien binnen FrontRow. De combinatie van marketing, vormgeving en sport is mijn passie."

Met haar praktische instelling en nuchtere benadering is Dewi klaar om aan de slag te gaan bij FrontRow. Ze kijkt uit naar de samenwerking aan diverse campagnes en het creรซren van aansprekende visuals. De aanstelling van Dewi is een mooie bevestiging van de groei van FrontRow Sportmarketing & Events. Het bedrijf blijft zich richten op het leveren van creatieve sportmarketingdiensten en het organiseren van aansprekende sportevenementen.

โ€

No items found.
No items found.