26/5/2023

FrontRow Sportmarketing & Events schittert tijdens KPN Edivisie finals met spectaculair side event

Utrecht – FrontRow Sportmarketing & Events heeft tijdens de KPN Edivisie finals een onvergetelijk side event georganiseerd en begeleid. In opdracht van Intersport hebben wij kinderen de kans gegeven om deel te nemen aan het Adidas Footlab, een adembenemend parcours vol uitdagende obstakels en spannende challenges. Het evenement, dat plaatsvond in de bruisende Jaarbeurs in Utrecht, trok de aandacht van jonge voetballiefhebbers van over het hele land.

Adidas Footlab bood deelnemers niet alleen de mogelijkheid om hun voetbaltalenten te tonen, maar ook om fantastische prijzen te winnen. Het parcours was zorgvuldig ontworpen en bood een divers scala aan uitdagingen die de vaardigheden van de jonge deelnemers op de proef stelden. Van behendigheidsproeven tot precisieschoten, er was voor ieder wat wils.

Een extra bijzonder tintje werd toegevoegd door de aanwezigheid van de populaire gastheer Noah Zeeuw en tweevoudig wereldkampioen freestyle Hugo Vlieser. Hun enthousiasme en vaardigheden zorgden voor een opwindende sfeer en motiveerden de jonge deelnemers om het beste uit zichzelf te halen.

Noah Zeeuw met de uiteindelijke prijswinnaar

Wij bedanken Intersport en Adidas voor het vertrouwen dat zij in ons bureau hebben gesteld. Het evenement was een groot succes en bood een unieke gelegenheid voor jonge voetballers om hun talenten te tonen, de nieuwste Adidas Predator te testen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Met het succes van dit side event hebben wij andermaal bewezen een betrouwbare partner te zijn in het organiseren, activeren en begeleiden van evenementen van topkwaliteit. Ons bureau blijft zich inzetten om onvergetelijke ervaringen te creëren en kijkt uit naar toekomstige samenwerkingen met Intersport, Adidas en andere toonaangevende merken.

No items found.
No items found.