8/5/2023

Frontrow Skills en Fun verwelkomt nieuwe aanwinst

Frontrow Skills en Fun kondigt met veel enthousiasme een nieuw teamlid aan. De 24-jarige Eusebio, een gerenommeerde voetbaltrainer met jarenlange ervaring, zal vanaf heden de rol van Projectmanager Events en Regiomanager Twente op zich nemen bij Frontrow Skills en Fun.

“We kennen Eusebio al enige tijd vanwege zijn inzet als trainer bij de Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim. Zijn uitgebreide kennis en ervaring als voetbaltrainer en hoofdjeugdopleiding zijn van onschatbare waarde en kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze trainingsprogramma’s, evenementen en uiteindelijk onze gehele organisatie” aldus Matthias Odding eigenaar van Frontrow Skills en Fun.

“Naast zijn rol als voetbaltrainer zal Eusebio ook betrokken zijn bij de ontwikkeling en groei van onze organisatie. Met zijn creatieve geest, jarenlange ervaring en het netwerk in het Twentse landschap zal hij een cruciale rol spelen in het doorontwikkelen van de organisatie”

v.l.n.r. Eusebio en Matthias

Eusebio is eveneens erg enthousiast: “FrontRow Skills en Fun is een organisatie waar de kinderen centraal staan. Het is belangrijk dat sporten voor mensen gestimuleerd wordt en ik wil hier graag mijn steentje aan bij dragen. Bij FrontRow Skills en Fun heb ik de mogelijkheid gekregen om dit te bewerkstelligen”

“Daarnaast heb ik altijd de ambitie gehad om dagelijks op het veld te staan. Bij FrontRow Skills en Fun heb ik die mogelijkheid gekregen. Daar ben ik erg dankbaar voor” zo sluit hij af.

Frontrow Skills en Fun is verheugd met de komst van Eusebio en gelooft dat zijn expertise en toewijding de algehele kwaliteit van hun diensten verder zullen versterken. De klanten kunnen zich verheugen op nog boeiendere en professionelere sportervaringen, terwijl ze genieten van de unieke sfeer die Frontrow Skills en Fun te bieden heeft.

No items found.
No items found.