16/11/2021

Inspirerende dag op de Nationale Sport Vakbeurs

Afgelopen woensdag was FrontRow Sportmarketing & Events aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Het was een inspirerende en energieke dag. We hebben op een laagdrempelig en leuke manier kunnen netwerken. Vanuit ons label Premium Speakers hebben we daarnaast, in de persoon van Arne Slot, een belangrijke bijdrage mogen leveren aan de sprekers line-up van de Nationale Sport Vakbeurs.

Bezoekers aan de Nationale Sport Vakbeurs konden ons bezoeken op een mooie plek naast het hoofdpodium, het podium waar ’s middags ook het interview van Kees Jansma met Arne Slot plaatsvond. In de stand was een metersgroot doek te zien met daarop een visual van onze corporate story. Daarnaast was Mike van de Streek aanwezig om met zijn freestyle skills de bezoekers bij onze stand te entertainen. Deze combinatie trok de aandacht van de nodige bezoekers en is volgens ons dan ook een absolute aanrader voor bedrijven die in de toekomst een leuke en laagdrempelige show willen toevoegen aan de beursstand. 

Het exclusieve interview van Kees Jansma met Arne Slot was van begin tot eind boeiend en trok veel bekijks. Zoals ook mooi te zien is op onderstaande foto. Tijdens het interview werd uitvoerig gesproken over de overstap die Slot maakte van AZ naar Feyenoord, de impact die het vertrek van Berghuis had op de ploeg van Feyenoord en de nieuwe speelwijze die door Arne is doorgevoerd bij de Feyenoord-selectie. Na het interview nam Arne ruim de tijd om de nodige handtekeningen uit te delen en om foto’s met de bezoekers te maken en was hij nog een tijdje aanwezig op onze beursstand.

Al met al een inspirerende en bijzonder nuttige dag voor FrontRow Sportmarketing & Events op de Nationale Sport Vakbeurs. Daarnaast is ons Premium Speakers label wederom goed op de kaart gezet door een uitstekende performance van Feyenoord-trainer Arne Slot. Mocht je dit lezen en nog op zoek zijn naar een gastspreker, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

FrontRow Sportmarketing & Events
Jakko Slot
038-2022175
info@frontrowservices.nl

No items found.
No items found.