2/11/2021

Arne Slot in sterke sprekers line-up bij Nationale Sport Vakbeurs

Wij zijn blij dat we, met ons Premium Speaker label, ook dit jaar weer een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het neerzetten van een sterke sprekers line-up. Arne Slot zal op woensdag 10 november als gastspreker aanwezig zijn op de Nationale Sport Vakbeurs. Naast de aanwezigheid van Arne zal FrontRow Sportmarketing & Events ook aanwezig zijn op de Nationale Sport Vakbeurs.

Oprichter en woordvoerder namens FrontRow Sportmarketing & Events, Jakko Slot, is blij dat wij met ons Premium Speakers label, ook dit jaar weer een belangrijke bijdrage leveren aan de line-up bij de Nationale Sport Vakbeurs. “Het is altijd fantastisch als je door de grootste sportbeurs van Nederland wordt benaderd met de vraag of je in staat bent om een sterke gastspreker voor hun evenement te leveren. Hier zijn wij uiteraard toe in staat en deze kans grijpen we dan ook met beide handen aan.”

In een exclusief interview van Kees Jansma met Arne Slot zal de hoofdtrainer van Feyenoord onder andere ingaan op zijn indrukwekkende start bij de club, zijn voetbalvisie voor het eerste elftal en zijn ambitie om Feyenoord met een aantrekkelijke speelwijze de komende jaren op sportief vlak te laten groeien. 

Naast Arne, bieden wij onder het Premium Speakers label nog een heel scala aan andere sprekers aan. Deze sprekers kunnen worden ingezet als event speaker, onderdeel van een forum, motivational speaker of als dagvoorzitter en zijn in staat om de populaire onderwerpen als leiderschap, motivatie, vitaliteit, teambuilding, communicatie en innovatie & duurzaamheid te behandelen.

Als FrontRow Sportmarketing & Events zijn wij, met onze eigen stand, ook aanwezig tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Het is een mooie mogelijkheid om onze diensten binnen de sportwereld verder op de kaart te zetten. Kom voor een kennismaking, vragen of voor het uitwisselen van ideeën op het gebied van sportmarketing dan ook gerust langs bij onze stand. Hopelijk zien we u daar!

No items found.
No items found.