9/10/2020

Oktober update: 2021 het jaar van vitaliteit en gezondheid

Oktober is voor velen een echte overgangsmaand. De zomer ligt al ver achter ons en de winter komt met rasse schreden dichterbij. Alle reden om jou, via deze update, te voorzien van een gezonde dosis Premium Gifts, Premium Speakers en Premium Coaching inspiratie.

Medewerkers worden gedwongen om meer vanuit huis te werken en dit heeft directe gevolgen voor de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Help je medewerkers om fit en vitaal 2021 in te gaan.

Daag je personeel uit om fit en vitaal 2021 in te gaan en geef "Een Gouden Boodschap" als kerstgeschenk!

  • Een gezond Kerstpakket met een gesigneerd exemplaar van "Een Gouden Boodschap" voor alle medewerkers.
  • Een persoonlijke Kick Off videoboodschap, van de schrijver (Henk-Jan Koershuis), voor uw medewerkers.
  • De eerste 4 weken van 2021 een gezond en passend motivatie geschenk voor alle medewerkers.

Mentaal en fysiek fit zijn zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, je veel meer aan kunt, mentaal sterk bent en dus ook veel meer oplevert voor je bedrijf.

Zeker in deze tijd is het lastig om je medewerkers fit te houden. Het kan zitten in een stukje persoonlijke begeleiding op mentaal vlak of letterlijk in beweging komen. Ga dus (online) sporten met collega's of beter nog, zet je hele bedrijf (online) in beweging! Maar vergeet ook zeker de cognitieve vaardigheden van je medewerkers te trainen.

Onze Premium Speakers motiveren en stimuleren je medewerkers op deze mentale en fysieke thema's! Benieuwd naar ons actuele aanbod van Premium Speakers? Check het via deze link.

De natuur is gewend aan verandering, de mens vindt het echter aanzienlijk moeilijker om met verandering (zoals de huidige Corona situatie) om te gaan. Investeer daarom juist nu in je medewerkers!

  • We willen wel, maar wat moet ik dan veranderen?
  • We willen wel, maar dit is al eens eerder geprobeerd, waarom worden we hier beter van?
  • We willen wel, maar dan moeten ze ons eerst duidelijk uitleggen hoe we moeten veranderen.

We begrijpen dat de huidige Corona crisis veel van jou en zeker ook van je (sales) medewerkers vraagt. Toch hebben we geen andere keus dan omgaan met de situatie zoals die is. Maar hoe? Wij helpen je bij het optimaliseren van het sales proces, de juiste (en meest efficiënte) inrichting van je commerciële organisatie en we gaan gericht aan de slag met de vaardigheden van je (sales) medewerkers.

Bekijk dit ook