13/9/2021

Samenwerking Landstede Hammers en FrontRow Sportmarketing & Events

Landstede Hammers en FrontRow Sportmarketing & Events starten een samenwerking. Deze week presenteren beide partijen een driejarenplan, waar FrontRow vanaf het eerste moment bij betrokken is geweest. FrontRow wordt als externe sales- en marketingafdeling verantwoordelijk voor de marktbewerking van Landstede Hammers in de regio Zwolle. Een mooie en uitdagende klus om topbasketbal in Zwolle nog beter op de kaart te zetten.

Driejarenplan Landstede Hammers
FrontRow Sportmarketing & Events kreeg ruim een half jaar geleden de opdracht om samen met belangrijke stakeholders een herkenbare marketing-, communicatie- en sales-strategie voor Landstede Hammers te implementeren. Deze strategie moet leiden tot een financieel gezonde basis voor topbasketbal in de stad Zwolle en een actieve en verbindende rol voor Landstede Hammers op sociaal-maatschappelijk gebied in de regio Zwolle. Aankomende woensdag presenteert de club het resultaat van deze opdracht in de vorm van het driejarenplan ‘Een podium voor iedereen’.

FrontRow Sportmarketing & Events neemt de regie over de commerciële uitvoering van het driejarenplan. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt Landstede Hammers niet langer vertegenwoordigd door één relatiebeheerder, maar neemt FrontRow, als externe sales- en marketingafdeling, de marktbewerking in de regio Zwolle voor haar rekening. Voormalig relatiebeheerder van Landstede Hammers, Matthias Odding, wordt onderdeel van het FrontRow-team en blijft op deze manier nauw betrokken bij de club.

Jakko Slot, eigenaar van FrontRow : “Het driejarenplan geeft een basis en veel energie om als club maatschappelijke, sportieve en commerciële impact te hebben. We gaan in samenwerking met Landstede en enkele Partners van de Toekomst het basketbal letterlijk naar de mensen brengen. Als FrontRow zijn wij hartstikke blij met deze opdracht, we kunnen niet wachten om de impact op de regio nog verder vorm te geven. Aan de hand van het driejarenplan gaan we samen een mooie basis leggen voor de toekomst.”

No items found.
No items found.