20/10/2021

FrontRow Skills & Fun in de herfstvakantie

Wij hebben alweer voor de 5e keer de Skills Voetbaldagen bij vv Berkum georganiseerd. Met maar liefst 110 deelnemers, in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar, van 14 verschillende verenigingen uit de regio Zwolle hebben we er een fantastisch voetbalfeest van gemaakt. Wij zijn dan ook blij dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren aan een sportiever en gezonder klimaat voor kinderen in Zwolle.

De deelnemers stonden tijdens deze Voetbaldagen onder begeleiding van een groep jonge, maar gediplomeerde en zeer enthousiaste trainers. Tijdens de Skills Voetbaldagen geven we de kans aan jonge trainers om ervaring op te doen en zich te ontwikkelen en geven we enthousiaste jonge trainers de kans om het trainersvak te ontdekken als assistent-trainer tijdens deze dagen.

De Skills Voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Met een laagdrempelig sportaanbod richten wij ons op kinderen uit de hele regio met als doel om de kinderen te laten bewegen. Dit bieden we aan tegen een zeer betaalbare prijs en zo geven we ouders de optie om hun kinderen in beweging te brengen en plezier te laten maken samen met andere kinderen. We bieden hiermee een sportieve opvang voor kinderen tijdens de schoolvakantie. Tijdens de Voetbaldagen hangt er een gemoedelijke en sportieve sfeer. Ouders kunnen hun kinderen dan ook met een gerust hart achterlaten bij de Skills Voetbaldagen.ย 

Als FrontRow Skills & Fun vinden wij het belangrijk om jeugd te faciliteren en motiveren om tijdens schoolvakanties en na schooltijd actief en sportief te zijn. Door de Skills Voetbaldagen te organiseren zetten we kinderen in beweging en stimuleren we kinderen om samen plezier te maken. Dit is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van een kind. Daarnaast zorgen de Skills Voetbaldagen voor veel sociale interactie tussen verschillende leeftijdsklassen en kinderen van verschillende voetbalverenigingen en scholen.

โ€

No items found.
No items found.