2/12/2021

Finalisten Van Mossel Kia Zwolle Open bekend

Afgelopen woensdag stond de tweede voorronde van het Van Mossel Kia Zwolle Open op het programma. Dat dit business toernooi serieus genomen wordt, bleek wel uit het feit dat de eerste fanatiekelingen al om 06:15 uur, voor een warming-up, op de baan stonden . Deze ochtend kwamen 13 koppels, verdeeld over 4 poules, in actie. De poule-winnaars kwalificeren zich voor de grote finale en krijgen als beloning een clinic van Nederlands Kampioen Bram Meijer.

Het was vanaf de eerste minuut mooi om te zien dat de deelnemende koppels vol overgave speelden voor de winst. Dit was natuurlijk ook meer dan logisch, want iedereen wilde een felbegeerd plekje in de finale bemachtigen. Veel leuke wedstrijden en mooie punten verder, werden de finalisten van blok A bekend. In de ‘Oefening baart kunst poule’ kwamen TGN|Fritom/Forvision|Fritom en Sportservice Zwolle team 1 als winnaar uit de bus. In de ‘Winnaarspoule’ bleken Mateboer/Onwise en HAED/Hanos de sterkste koppels en ook zij kwalificeren zich na twee voorrondes voor de grote finale.  

Betrokken en sportief, Bas Huijzer en Frank Daalhuisen van hoofdsponsor Van Mossel Kia!
Team ABN Amro MeesPierson: Milko Steur en Maiko Alberink

Na de poulewedstrijden was het tijd voor een informeel business ontbijt. Gedurende het ontbijt was er de mogelijkheid voor de deelnemers om nog even op een vrijblijvende manier te netwerken en kennis te maken. Het is mooi om te zien dat via Van Mossel Kia Zwolle Open de eerste zakelijke connecties werden gelegd.

Een blije en tevreden Robert-Jan Bravenboer van TGN I Fritom.

Mooie, sportieve en historische momenten moeten natuurlijk ook vastgelegd worden. Alle deelnemende koppels werden dan ook met de beker op de gevoelige plaat vastgelegd. De credits hiervoor gaan naar Paul van der Wal van Paul van der Wal fotografie.  

Het koppel Mateboer/Onwise kwalificeerde zich via een wildcard, gewonnen op het business toernooi van PEC Zwolle, voor deze kwalificatierondes.

Volgende week woensdag is het wederom de beurt aan blok B. Zij spelen op 8 december de tweede kwalificatie voorronde. De deelnemers van blok B gaan er ongetwijfeld ook alles aan doen om een plekje in de finale te bemachtigen. Door het verzetten van het NK Padel, is het nog niet geheel duidelijk wanneer de finales gespeeld gaan worden. Het plan is om de finales te spelen, zodra de uitbreiding van Peakz Padel Zwolle in de IJsselhallen gerealiseerd is. We verwachten binnenkort te kunnen mededelen wanneer en op welk tijdstip de finales van het Van Mossel Kia Zwolle Open gespeeld gaan worden.

Team Sportservice Zwolle 1: Arjan Jansen & Koen Tip

Benieuwd naar de uitslagen van de gespeelde wedstrijden? Deze zijn te zien op Tournify. Het schema voor de komende week is daar eveneens te zien.

Naast eeuwige roem, gaat het natuurlijk ook om mooie prijzen op het Van Mossel Kia Zwolle open.
No items found.
No items found.