16/6/2022

Samenwerking WHC en FrontRow Skills & Fun

Afgelopen zaterdagochtend is de samenwerking tussen FrontRow Skills & Fun en WHC definitief gemaakt. Deze samenwerking zorgt ervoor dat FrontRow Skills & Fun verantwoordelijk wordt voor de inhoud en uitvoering van de trainingen bij de onderbouw van WHC. De samenwerking wordt aangegaan voor twee seizoenen, met daarbij de mogelijkheid om de samenwerking tussentijds met twee jaar te verlengen. Een mooie ontwikkeling voor beide partijen!

Over FrontRow Skills & Fun

Skills & Fun werd in 2015 opgericht door Matthias Odding. Na een periode van 2 jaar in Amerika, bij Dutch Total Soccer in New Jersey, besloot Odding om in Nederland een voetbalschool op te richten. Een voetbalschool die zich richt op plezier, ontwikkeling en uitdaging voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. In 7 jaartijd is Skills & Fun uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle en heeft mening regionaal talent deelgenomen aan de voetbaldagen van Skills & Fun.

Over WHC

Voetbalvereniging WHC is een begrip in Nederland. Vanaf de oprichtingsdatum op 1 oktober 1930 staat WHC (een afkorting van Wezep-Hattemerbroek-Combinatie) haar mannetje en wordt er door de vereniging regelmatig spraakmakend aan de weg getimmerd. Dat gebeurt met sportieve prestaties, zoals het behalen van de achtste finale van de KNVB-beker en de loting tegen Ajax in het seizoen 2009-2010. Maar ook organisatorisch: WHC is bijvoorbeeld de eerste amateurvereniging in ons land die spelers met contracten aan de club wist te binden.

Gertjan van der Wal, en Henri van Beek en Matthias Odding bezegelen de samenwerking tussen WHC en FrontRow Skills & Fun.

Samenwerking WHC en FrontRow Skills & Fun

Skills & Fun is het afgelopen jaar al meerdere keren betrokken geweest bij een voetbalclinic voor de onderbouw. De manier waarop de trainingen tijdens deze clinic verzorgd werd was voor WHC een reden om met FrontRow Skills & Fun in gesprek te gaan over een samenwerking. Na enkele verkennende gesprekken zijn beide partijen het snel eens geworden over een samenwerking. Een samenwerking die zich richt op het geven van trainingen aan de onderbouw en het opleiden/ begeleiding van talentvolle jeugdtrainers van WHC. Matthias Odding zal in het eerste jaar van de samenwerking nadrukkelijk betrokken zijn bij de samenwerking tussen beide partijen.

Gertjan van der Walis namens WHC blij met de samenwerking tussen Skills & Fun en WHC: “We zijn blij met deze samenwerking en verwachten dat we hiermee een echte kwaliteitsinjectie voor de onderbouw van WHC bewerkstelligen. Het niveau van de trainingen zal omhooggaan en onze talentvolle trainers zullen intensief begeleid worden door Matthias Odding. Kortom een echte win-winsituatie op de korte en lange termijn.”

Matthias Odding, eigenaar en oprichter FrontRow Skills & Fun: “Wij vinden de binding en de samenwerking met lokale voetbalvereniging ontzettend belangrijk. We merken dat voetbalverenigingen het steeds vaker als een uitdaging zien om kwalitatief goede trainers voor de onderbouw te vinden. Vanuit onze ervaring en de beschikking over een grote trainerspool, kunnen we inspelen op deze ontwikkeling en helpen we clubs met onze kennis en kunde.”  

No items found.
No items found.