9/2/2022

Samenwerking Victorium

Sinds de start van dit jaar zijn wij als externe sales- en marketingpartner betrokken bij Victorium. Vanuit deze samenwerking gaan wij Victorium ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van een onderscheidende en herkenbare commerciële strategie. We zijn blij te kunnen melden dat we, naast een mooie en intensieve samenwerking met Landstede Hammers, met Victorium wederom een samenwerking aangaan met een prominente speler op de Sportboulevard in Zwolle.

Victorium
In Victorium kun je je sportieve hart ophalen. Of je nu ontspannen wilt bewegen, of als de top halen jouw ultieme doel is. Nergens anders vind je zo’n veelzijdige mix van faciliteiten voor topsport, wedstrijdsport en breedtesport. Inclusief sportmedische zorg, begeleiding en blessurebehandeling. Victorium is een groot multifunctioneel trainingscentrum voor top- en breedtesport in Zwolle en omgeving. Ze bieden een verscheidenheid aan faciliteiten aan waar je als sporter of aanstormend talent het beste uit jezelf kun halen. Onder meer Landstede Sport & Bewegen, Centre for Sports & Education, verenigingen en sportorganisaties maken dagelijks gebruik van de professionele sportaccommodaties in Victorium.

Check de video voor meer informatie over Victorium en Landstede, één van de huurders in Victorium.

Sportmedische Zorg in Victorium
Als je regelmatig beweegt voel je je fitter. En als je lekker in je vel zit presteer je als sporter beter. Het een kan niet zonder het ander. Daarom brengt Victorium fysieke en mentale gezondheid samen. Ze hebben uiteenlopende faciliteiten in huis zoals sportmedische begeleiding, voorlichting en blessurebehandeling. Een praktijk voor sport gerelateerde fysiotherapie. Personal training en podotherapie. Je vindt het allemaal in Victorium. Ook een diëtiste en een coaching praktijk voor kinderen zijn in Victorium gevestigd. Je kunt er individueel, als lid van een bij Victorium aangesloten sportclub terecht. Of met je hele sportvereniging. Ook tijdens sportevenementen staan verschillende sportmedische bedrijven in Victorium voor je klaar met sportzorg.

Victorium. Sporthart van en voor Zwolle.

Mooie uitdaging
Jakko Slot, oprichter en partner van FrontRow Sportmarketing & Events: "We zijn blij dat we Victorium mogen helpen bij de ontwikkeling van een commerciële strategie. Deze strategie zal de basis gaan vormen voor de commerciële proposities van Victorium en voor de activiteiten en evenementen die georganiseerd gaan worden door Victorium. Op dit moment voeren we een breed scala aan gesprekken met huurders, betrokkenen, overheidsinstellingen, potentiële bezoekers en het bedrijfsleven. Het is mooi om te zien dat Victorium nu al gezien wordt als sporthart van de Sportboulevard in Zwolle. Daarbij wordt de wens uitgesproken dat Victorium een belangrijke ontmoetingsplek, op de Sportboulevard in Zwolle, voor sport, gezondheid en vitaliteit wordt. Deze basis gaan we zeker gebruiken bij het uitwerken van een sterke strategie voor Victorium."

Wij helpen bedrijven, sportbonden, clubs en gemeentes die de kracht van sport (willen) inzetten en doorvertalen in de marketing en sales strategie en/of het mvo beleid.

Over FrontRow Sportmarketing & Events
Met een ongekende wil om te winnen ontwikkelen wij prikkelende, onderscheidende en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën voor het bedrijfsleven, clubs, sporters, sportbonden en gemeentes.  

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan én vanuit een heldere visie, strategie en doelstellingen. Vanuit dit vertrekpunt zorgen wij voor de operationele en tactische uitrol van de strategie. Ons team van enthousiaste en sportgepassioneerde professionals ondersteunt onze opdrachtgever daarbij met het ontwikkelen van (digitale) concepten, de creatie en optimalisatie van content, het organiseren van interne en externe evenementen en het het vinden van funding/partners/sponsoren indien gewenst.

"Wij geloven in de inspirerende kracht van sport. Sport weet mensen te raken, zet jong en oud in beweging en heeft een positieve invloed op het imago van bedrijven."


Bron: foto Stentor
Bron: foto Stentor
No items found.
No items found.