3/12/2021

Rebranding Landstede Hammers spelersbus

Vorige week werd de nieuwe spelersbus van de Landstede Hammers gepresenteerd. In het verlengde van het driejarenplan 'Een podium voor iedereen", mochten we ook het ontwerp van de spelersbus verzorgen. Het resultaat mag er absoluut zijn! Prachtig om te zien dat ons ontwerp, samen met IJsseltours en Van Dijk Signing, op deze manier tot leven is gekomen! De komende jaren zal het team van Herman van den Belt in stijl op weg gaan naar de uitwedstrijden!

Driejarenplan 'Een podium voor iedereen'
Landstede Hammers heeft voor de periode 2021-2024 een driejarenplan ontwikkeld. Onder de titel ‘Een podium voor iedereen’ wil de club een financieel gezonde basis leggen voor topbasketbal in Zwolle en tevens een verbindende rol spelen op sociaal-maatschappelijk gebied in de regio Zwolle. Landstede Hammers wil in lijn met het driejarenplan haar ambities waarmaken. Sportief gezien wil de club vanuit een stabiele basis jaarlijks meedoen om de prijzen en tegelijkertijd wil het jaarlijks Europees basketbal spelen. Daarnaast wordt het Landstede Sportcentrum het podium voor ontwikkeling van talent.

De tekst Een podium voor iedereen! staat dan ook prominent op de bus en is o.a. ook een verwijzing naar de website: www.eenpodiumvooriedereen.nl. Op dit platform biedt Landstede Hammers, samen met de Partners van de Toekomst,
een uniek podium voor iedereen om te leren, in beweging te komen en zichzelf te ontwikkelen.

Samen
Eén van de kernwaarden van de Landstede Hammers is 'samen'. Het teambasketbal van de Hammers is de perfecte metafoor om ook buiten het veld gerichte samenwerkingen te laten ontstaan. Dat de bestickering van de bus tot stand is gekomen dankzij de samenwerking en medewerking van partners als Roscom, Xando, McDonald's Heerde, Zwolle en Kampen, Djopzz, Youngstars, Wensink Ford, Veldhuis Advies, Craft Sportswear, Jansen Vastgoed, Breman en IJsseltours is een prachtig bewijs van het gegeven dat de nieuwe koers zijn vruchten begint af te werpen.

De partners van de Landstede Hammers: Samen aanvallen, samen beter worden en samen kansen laten ontstaan.

Tevredenheid
Trainer/ coach Herman van den Belt kijkt met tevredenheid naar de nieuwe en professionele ontwikkeling binnen de Landstede Hammers. Van den Belt: "Dit zorgt natuurlijk voor extra uitstraling maar zeker ook extra conform voor ons als staf en spelers voorafgaand en na afloop van onze uitwedstrijden. Het past dan ook goed binnen ons streven om steeds een stapje beter en professioneler te worden." Naast tevredenheid over professionaliseringsslag, was van den Belt bijzonder blij en tevreden met de steun vanuit het bedrijfsleven. "Het is mooi dat jullie ons als Eredivisie-basketbalclub steunen en helpen in ons doel om de komende jaren structureel aan te (blijven) haken bij de top van de Nederlandse Eredivisie."

Spelersbus en staf poseren voor de nieuwe bus.

Succesvolle vuurdoop
De eerste uitwedstrijd, waarbij de nieuwe spelersbus in actie mocht komen, was afgelopen zaterdag tegen Zorg en Zekerheid Leiden. De Landstede Hammers wonnen deze traditioneel lastige uitwedstrijd tegen regerend Landkampioen ZZ Leiden met een overtuigende 73-80. Hiermee kwam een einde aan een mooie en succesvolle week voor de Hammers. Tegen Basketball Academie Limburg laat Niek van der Plas, exponent van de jeugdopleiding van de club, zich met 25 punten op een mooie wijze zien en wordt er een dikke zege geboekt. Twee dagen later rijdt er een gloednieuwe spelersbus het voorterrein van het Landstede Sportcentrum op, waar wederom iedereen van geniet. En afgelopen zaterdag winnen de Hammers de uitwedstrijd bij landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden op een indrukwekkende manier.


No items found.
No items found.