5/11/2021

FrontRow Sportmarketing & Events organiseert het Padel Business Open 2021

Zwolle is gastheer van de snelst groeiende sport van Nederland! De absolute top van Nederland neemt het tegen elkaar op met als inzet, de winst op de NK Padel! Voorafgaand aan de NK Padel 2021 gaan we op zoek naar het beste zakelijke Padel koppel van Nederland. Verdeeld over drie niveaus nemen koppels het tegen elkaar op, met als uitkomst de finale van het Padel Business Open tijdens de week van de NK Padel in Zwolle.

Nadat eerder als bekend werd dat we erin geslaagd zijn om de NK Padel naar Zwolle te halen, zijn we blij dat we het Padel Business Open als side-event voor het NK Padel 2021 mogen presenteren. In samenwerking met Ons Project, Peakz Padel Zwolle en de KNLTB gaan we op zoek naar het beste zakelijke Padel koppel van Zwolle.

Verdeeld over twee woensdagochtenden spelen koppels in een poule van 4 teams de qualifiying rondes. De nummers 1 en 2 gaan door naar de winnaarspoule die 2 weken later gespeeld wordt. De nummers 3 en 4 hebben huiswerk en treffen elkaar twee weken later in een ‘verliezerspoule’.

We spelen in drie categorieën, te weten:
– Starter (je hebt 0-5 x gespeeld)
– Gemiddeld (Er is ruimte voor verbetering, maar je slaat al een leuke bal)
– Ervaren (Je durft het aan om tegen hoge weerstand te spelen)

“De energie en dynamiek die vrij komt bij het spelen van Padel, zal kenmerkend zijn voor de NK Padel en het Padel Business Open in Zwolle.”

Deelname Business Open:
– Inschrijven kan uitsluitend als koppel
– Koppels spelen 2 voorrondes verdeeld over 2 woensdagen
– Keuze om te spelen in blok A of blok B
– Iedere voorronde wordt gevolgd door een netwerkontbijt bij Peakz Padel
– Limited Edition NK Padel 2021 shirt bij inschrijving
– Toegang tot het NK Padel finaleweekend
– Finalisten winnen een clinic gegeven door de winnaar van de NK Padel
– Huur van rackets, gebruik van ballen, het business ontbijt en het Limited Edition NK Padel 2021 shirt zijn inbegrepen in de prijs

Een prachtige kans voor zakelijke Zwolle om een sportieve en zakelijk nuttige start van de werkdag te combineren met de kans om het beste zakelijke Padel koppel van Zwolle te worden!

Meer informatie over het Padel Business Open vind je op: www.businessopenzwolle.nl.
No items found.
No items found.