25/5/2021

FrontRow verhuist naar het Theater van de Sport

Sinds begin deze maand is FrontRow officieel bewoner van het Theater van de Sport. Hiermee zitten we letterlijk in het hart van de Sportboulevard van Zwolle. Een prachtige stap voor ons snel groeiend, ambitieus en sport gepassioneerd bedrijf. We kijken er naar uit om vanuit het Theater van de Sport, samen met onze klanten, de kracht van sport nog nadrukkelijker te gebruiken en te verwerken in concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen. 

Jakko Slot, eigenaar en oprichter van FrontRow, is trots op het nieuwe onderkomen van FrontRow: "Dat ik in één jaar tijd al toe ben aan deze stap is een geweldige ontwikkeling. De keuze voor het Theater van de Sport is een bewuste keuze. De Landstede Hammers was iets minder dan een jaar geleden één van mijn eerste opdrachtgevers. Daardoor was ik met regelmaat aanwezig in het Theater van de Sport en zag ik de enorme potentie van het Sportcentrum. Alles in dit onderkomen straalt sport, plezier, talentontwikkeling en ambitie uit.

Strategisch gezien is dit dan ook de juiste plek in Zwolle om FrontRow als bedrijf verder te laten groeien. Door mijn achtergrond in de sport ken ik als geen ander de kracht en de waarde van (top)sport. Ik ben er van overtuigd dat we, mits goed gepromoot, geactiveerd en uitgedragen, de waarde van (top)sport in Oost Nederland op een geweldige manier kunnen inzetten voor het bedrijfsleven, gemeente, onderwijs en de sportinstanties.

Ik geloof in de kracht van samenwerken en hoop dat andere sport gerelateerde bedrijven mijn voorbeeld gaan volgen. Het zou dan ook geweldig zijn als we in het Theater van de Sport, samen met enkele sport gerelateerde bedrijven, een Hub voor sport, marketing, communicatie en media kunnen opzetten. Zeg maar een soort SX zoals dat in Eindhoven door Triple Double is neergezet. Een prachtig concept dat in mijn ogen ook een absolute toegevoegde waarde voor de Sportregio Zwolle kan zijn."


No items found.
No items found.