14/7/2020

Eerste editie Arne Slot Voetbaldagen groot succes!

In de laatste week van de zomervakantie vond de eerste editie van de Arne Slot Voetbaldagen plaats. Onder grote belangstelling starte op woensdag 12 augustus het driedaagse event op Sportpark Moscou.

Organisator FrontRow Services had een spectaculaire openingsceremonie samengesteld, waarbij de deelnemende spelers onder luidde beats en met het nodige ‘vuurwerk’ naar voren werden geroepen. Als slotstuk van de openingsceremonie werd Arne Slot, onder luid applaus, naar voren geroepen en geïnterviewd door broer Jakko Slot.

Openingswoord door Arne Slot

Wat volgde was een absoluut voetbalfeest, waarbij intensieve trainingen werden afgewisseld met voldoende rust- en drinkmomenten vanwege de tropische temperaturen. Per team werden teamfoto’s met de hoofdtrainer van AZ gemaakt en Arne nam daarnaast ruimschoots de tijd om alle spelers aan het werk te zien. De trainingen werden gedurende deze drie dagen afgewisseld met een Champions & Europa League toernooi. Op vrijdag volgde de grote finale, waarbij wederom gezorgd werd voor een prachtige show met ‘vuurwerk’ en opzwepende muziek. De Champions League finale was een mooi affiche, met AZ tegen Juventus. AZ werd geleid door oud trainer Arend Slot en bij Juventus speelde Joep Slot (zoontje van Arne) mee. Uiteindelijk was het, hoe kan het ook anders op sportpark Moscou, Arend Slot die met AZ als winnaar van het veld stapte.

Twee generaties trainers op één veld

Organisator FrontRow Services, VV Bergentheim en hoofdsponsor van het event Hans Schipper (Brood.net) waren meer dan enthousiast over deze eerste editie en namen reeds een voorschot op de toekomst. Eenduidig gaven ze dan ook aan: “We moeten er alles aan doen om te zorgen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement in de zomervakantie wordt!” Belofte maakt wat ons betreft schuld… Volgend jaar zomervakantie komen we graag weer, met de Arne Slot Voetbaldagen, naar Sportpark Moscou!

No items found.
No items found.