Salesblog
1/7/2020

Een bedrijf opbouwen in Corona tijd

Je zult in december de keuze maken om te stoppen met iets wat je met veel plezier deed en vervolgens in maart een afspraak hebben bij de KvK om je eigen business op te starten. Niet wetende dat, een dag nadat je jezelf hebt ingeschreven bij de KvK, de 'intelligente lockdown' persconferentie van Mark Rutte wordt gehouden en dat vervolgens heel Nederland (tijdelijk) op slot gaat.

En nu? Dat is wel hetgeen het meest door mijn hoofd is gegaan in de laatste week van maart. Gelukkig zorgde de sluiting van de scholen ervoor dat ik me niet hoefde te vervelen, zeker niet zelfs! Tegelijk neemt je tijdelijke aanstelling als leraar ook eigenlijk al je tijd en energie in beslag. Waardoor je voor je gevoel te weinig tijd besteedt aan het uitwerken van je businessplan en commerciële ideeën. Maar gelukkig kom je er na een tijdje achter dat je bewust en onbewust heel veel momenten op een dag bezig bent geweest met het vormgeven van je plannen!

Toen de kinderen eenmaal weer naar school gingen, kreeg het businessplan pas echt vorm en vond ik weer tijd (en energie) om ondernemers te ontmoeten om mijn ideeën te toetsen en de commerciële kansen te achterhalen. Daardoor heb ik nu eindelijk antwoord op de vraag die ik de afgelopen tijd wel 100x heb moeten beantwoorden: "Wat ga je nou eigenlijk precies doen?"

Dit zijn de 5 takken van sport waarop FrontRow zich, samen met strategische partners, gaat richten:

Diensten FrontRow

Das best veel voor een eenpitter hè... Klopt! Daarom gebruikte en gebruik ik de afgelopen en komende periode om de juiste strategische partners te vinden. Premium Gifts, Speakers en Coaching staat nog volledig in de steigers. Premium Services en Events zijn inmiddels voortvarend van start gegaan. Eén van de events die we vanuit eigen label gaan organiseren is: De Arne Slot Voetbaldagen. Het is mooi om te zien dat de kracht van samenwerking en de verbinding zoeken, vanaf de start van dit project, heel sterk aanwezig is.

Het begint met het vertrouwen krijgen van de naamgever, om zo'n groot event te mogen organiseren. Vervolgens bepaal je de strategie, vorm en inhoud van het event. De website en de social media kanalen worden ingericht en je zoekt partners die je helpen om het event voor een brede doelgroep mogelijk te maken. Het is dan ook mooi om te zien dat we 10 partners aan dit even hebben gekoppeld en dat ons organisch bereik via Facebook, Instagramen Twitter groot is.

Met deze basis kunnen we werken aan de volgende stap in de promotie van de Arne Slot Voetbaldagen. Samen met de mannen van UpStreamAds vergroten we de online awareness en conversie van onze landingspagina zomervoetbalkamp.nl. Het eerste event in Bergentheim wordt een geweldige driedaagse met kinderen uit heel Oost Nederland. Dit geeft goede energie om verder te kijken naar Arne Slot Voetbaldagen voor bedrijven en/of clubs op andere locaties in Nederland.

Kortom, FrontRow Services is begonnen! Er is nog heel veel werk te doen, maar de kop is er af!


No items found.
No items found.