5/1/2022

Nieuwe aanwinst Kevin Bleeker in de FrontRow Spotlight

Deze maand staat de spotlight op onze kersverse aanwinst Kevin Bleeker. Kevin is per 1 januari 2022 ons team komen versterken. Jakko Slot is blij met de komst van Kevin: “Ik ken Kevin vanaf het moment dat we samen hebben gewerkt aan de herpositionering van de Landstede Hammers. Dit was een prettige samenwerking en smaakte naar meer. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Kevin met zijn mentaliteit en creativiteit een goede toevoeging aan het FrontRow team zal zijn.”

Carrière Kevin Bleeker
Kevin Bleeker is voor velen bekend als Center van de Landstede Hammers. Hij beleefde met de Hammers in 2019 zijn sportieve hoogtepunt door het behalen van het Landskampioenschap in Nederland. Kevin speelde binnen Nederland daarnaast nog voor New Heroes Den Bosch en was als international onderdeel van het Nederlands basketbalteam dat zich in 2015 kwalificeerde voor het EK.

Kevin Bleeker in actie voor het College team van Canisius uit Buffalo (NY).

Opgeleid in Amerika
Op 18 jarige leeftijd vertrok Kevin naar Amerika om zijn College Career op te starten. Tijdens zijn studie speelde Kevin bijna vijf jaar, waarvan 2 jaar als teamcaptain, voor het College team van Canisius College. Naast het opstarten van zijn basketbal carrière, behaalde Kevin zijn Master's Degree Sport Administration en zijn Bachelor of Arts (B.A.) Communications tijdens zijn College periode in Buffalo (NY).

Event ervaring
Kevin is reeds enkele jaren onderdeel van het team van Big Shots Basketball Camps. Big Shots organiseert jeugd basketbal kampen door heel Nederland. In de zomermaanden is Kevin hoofdverantwoordelijke op twee vierdaagse basketbal kampen (in Zwolle en Haarlem) voor kinderen onder de 12 jaar. Binnen deze rol is Kevin verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de kampen, uitvoeren van dagelijkse taken in de organisatie en het aansturen en coachen van trainers, coaches en vrijwilligers betrokken bij de kampen.

Landstede Hammers in een volgepakt Theater van de Sport.

Campagne Manager & Marketeer
Kevin zal zich in zijn rol als Campagne Manager en Marketeer bezighouden met het opzetten van nieuwe sportmarketing campagnes en events. Daarnaast zal hij de voortgang van bestaande campagnes, zoals de "Hammers in Town Tour" voor Landstede Hammers, bewaken.

Kevin Bleeker: “Ik ben blij dat ik bij FrontRow Sportmarketing & Events een begin kan maken aan mijn maatschappelijke carrière. Ik zal dit gaan combineren met mijn carrière als professioneel basketballer bij Landstede Hammers. Tijdens het project 'Een Podium voor Iedereen' waren Ralf de Pagter en ik onderdeel van het projectteam dat onder leiding van FrontRow werkte aan het driejarenplan van de Landstede Hammers. Deze periode was een bevestiging voor mij dat ik de kennis die ik tijdens mijn opleiding in Amerika heb opgedaan, op een prettige manier kan toepassen binnen FrontRow Sportmarketing & Events. Ik kan dan ook niet wachten om mezelf binnen FrontRow verder te ontwikkelen en specialiseren op het gebied van Sportmarketing & Events.”

Kevin Bleeker heerst in de lucht namens Landstede Hammers tegen rivaal Donar.

Passie voor sport
Als sport gepassioneerd bedrijf zijn we altijd op zoek naar mensen die de passie voor sport met zich meedragen en die weten hoe je met de kracht van sport op vele gebieden impact kunt maken.
Daarnaast vinden we het belangrijk en mooi om topsporters de kans te bieden, om naast hun sportcarrière, ook aan hun maatschappelijke carrière te beginnen.

Jakko Slot: "Topsporters zijn gewend om te werken in een omgeving waar veel van je gevraagd wordt, je uitgedaagd wordt om de beste te zijn, je gericht werkt aan je ontwikkeling en waar samenwerking essentieel is om tot topprestaties te komen. Dit zijn waarden die ik graag terug zie komen binnen ons bedrijf en in de manier waarop we samenwerken met onze klanten."

We zijn dan ook blij dat Kevin de uitdaging bij ons aan wil gaan en we kijken er naar uit om, met de komst van Kevin, in 2022 een volgende stap in onze ontwikkeling te maken.  

No items found.
No items found.