9/12/2021

Datum finale eerste editie Van Mossel Kia Zwolle Open bekend!

Na 4 enerverende voorrondes in november en december 2021 zijn de finalisten van het Van Mossel Kia Zwolle Open bekend! Op woensdag 9 februari nemen de finalisten het tegen elkaar op bij PEAKZ Padel in de IJsselhallen. Alle finalisten hebben zich daarnaast verzekerd van een clinic met Nederlands Kampioen Bram Meijer. De finales starten om 19:00 uur. Afhankelijk van de nieuwe corona maatregelen, weten we binnenkort of we publiek mogen toelaten bij deze finaleronde.

De voorrondes van het Van Mossel Kia Zwolle Open werden verdeeld over twee blokken gespeeld. Deelnemende teams uit blok A speelden op 17 november en 1 december de voorronde wedstrijden. In totaal speelden 13 koppels voor de felbegeerde finaleplaatsen. Deelnemende teams uit blok B troffen elkaar op 24 november en 8 december. Blok B was met 24 deelnemende koppels volledig uitverkocht. De poule standen en exacte uitslagen van de wedstrijden zijn te zien op Tournify.

Oefening baart kunst poule
De eerste halve finales op 9 februari worden gespeeld in de "Oefening baart kunst" poule. Om 19:00 spelen vier koppels voor een plek in de finale. De finale begint om 20:00 uur. De verliezende koppels spelen eveneens om 20:00 uur voor de 3e en 4e plaats.

De finalisten van de "Oefening baart kunst" poule

Finalisten niveau gemiddeld
Alle deelnemende teams konden zich op voorhand inschrijven op drie niveaus, te weten: starter, gemiddeld en ervaren. In totaal speelden 29 teams onder de noemer gemiddeld. Slechts 4 teams kwalificeerden zich voor de halve finales. Zij spelen om 19:30 uur voor een eervolle plek in de finale. De finale en de strijd om de 3e en 4e plaats wordt gespeeld om 20:30 uur.

De vier finalisten, uit een groep van 29 teams met de speelsterkte gemiddeld

Finalisten niveau starter en ervaren
Tijdens de voorrondes werd er, verdeeld over twee poules van vier teams, gespeeld op het niveau starter en ervaren. De stand in de poule was bepalend voor de teams of ze zich plaatsen voor de grote finale. De nummer 1 en 2 van de poule hebben zich gekwalificeerd voor de finale en spelen om 21:00 uur de finale van het Van Mossel Kia Zwolle Open.

De finalisten van de Starters poule!
De finalisten van de Ervaren poule.

Tweede editie Van Mossel Kia Zwolle Open
We zijn momenteel alweer druk bezig met de voorbereidingen op de tweede editie van het Van Mossel Kia Zwolle Open. De verwachting is dat we deze editie gaan 'omtoveren' tot een Borrel & Bites Editie op vrijdagmiddag van 16:00 uur tot 18:00 uur. De exacte invulling, deelname capaciteit en de datum waarop de voorrondes en finale gespeeld gaan worden zijn in concept vastgesteld. De verwachting is dat we begin februari de informatie over de tweede editie gaan delen. Eventuele vragen, ideeën en/of tips voor deze tweede edities zijn natuurlijk van harte welkom via het contactformulier op de website.

No items found.
No items found.