Coaching
& Advies

Optimaliseer uw verkooporganisatie met onze coaching en advies.
Door gericht met uw medewerkers en team aan de slag te gaan, helpen wij u om meer rendement, leads, omzet, marge en/of resultaat te realiseren.

Doelgerichte aanpak

Bedrijven zijn continu in beweging om zich aan te passen aan de veranderingen in hun organisatie (groei, krimp, fusies/overnames, internationalisering), haar portfolio (nieuwe producten, oplossingen of concepten), de markt en haar concurrentiepositie.

Toch zie je (vaak) dat de inrichting van het sales team, de sales processen en de individuele competenties van de sales mensen door de jaren heen niet zijn aangepast op alle veranderingen die hebben plaats gevonden.
Onze trainingen en advies zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hierbij focussen wij ons, naast de attitude (houding: overtuigingen, normen en waarden), ook op de skills en drills (de (on)bewuste vaardigheden) van de medewerkers. Daarnaast adviseren wij organisaties bij het inrichten van de juiste sales en marketing strategie en functioneren van het sales team als geheel.

Coaching

Wij houden de deelnemers telkens een spiegel voor. Zij worden voortdurend geconfronteerd met de consequenties van hun (niet-)handelen. Via persoonlijke confrontatie zetten wij mensen in beweging. Hard, fair en altijd met respect voor de ander.

Wij gaan gericht met uw medewerkers aan de slag en trainen uw medewerkers gericht op onder andere de volgende vaardigheden en thema's:
Account Management
Een praktijkgerichte training waarin alle inzichten en vaardigheden getraind worden die noodzakelijk zijn om de gewenste resultaten te bereiken en commerciële doelstellingen te realiseren.
Inside Sales & Support
Een praktijkgerichte, vierdaagse training ontwikkeld voor commerciële medewerkers op de binnendienst, om (nog meer) aansluiting bij de buitendienst te krijgen.
Telefonische Acquisitie
Succesvol om leren gaan met “koudwatervrees” en het op een professionele manier maken van een (vervolg)afspraak vormen de leidraad in deze training.
Commerciële Consultants
Deze training is bedoeld voor alle consultants die hun commerciële- en communicatieve vaardigheden willen verbeteren en daarmee het rendement uit hun gesprekken gaan optimaliseren.
Presentatie trainingen
De belangrijkste succesfactoren worden behandeld en geoefend, zodat er belangrijke stappen kunnen worden gezet om voortaan met meer plezier en een hoger rendement te presenteren.
Dealmaker of Dealbreaker?
“Hoe zorg ik ervoor, dat de klant de juiste prijs of condities accepteert?” en “hoe voorkom ik (onnodig) uitstel, zodat ik de handtekening nu op papier krijg?” zijn twee belangrijke aspecten waar veel verkopers moeite mee hebben.
Investeren in de groei van je sales medewerkers en/of sales team?
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over onze aanpak!

Bekijk dit ook

Premium Services

De back-office die u in staat stelt om uw relatiemarketing volledig flexibel en gericht op uw klant in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Speakers

Wij zijn uw partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve (online) Premium Speakers op diverse thema's.

Meer info
Binnenkort meer...

Neem contact op

We helpen je graag met onderscheidende marketing en sales concepten. Van strategie tot uitvoer, van advies tot creatie. Altijd gericht op directe impact, meetbare resultaten en een klantrelatie voor het leven. Het zou geweldig zijn als wij jou binnenkort mogen helpen. Laat het ons weten!
Contactformulier