Welkom

Wij zijn een creatief, betrouwbaar en sport gepassioneerd bedrijf! Vanuit Zwolle werken wij samen met bedrijven, clubs, sportbonden en overheden die geloven in de kracht en impact van sport.

Ons team van professionals richt zich daarbij op strategie, concept, consultancy, design, activatie en organisatie van verschillende sport events.
Onze diensten

Wat we doen...!

Wij helpen bedrijven, sportbonden, clubs en gemeentes die weten dat de kracht en impact van sport van grote waarde voor de marketing en sales strategie kan zijn. Daarnaast helpen wij onze klanten met het succesvol toepassen en begeleiden van sport in het HR- en MVO-beleid.
Samen met onze opdrachtgevers werken we aan én vanuit een heldere visie, strategie en doelstellingen. Vanuit dit vertrekpunt zorgen wij voor de operationele uitrol van de strategie. Ons team van enthousiaste en sportgepassioneerde professionals ondersteunt onze opdrachtgever met het ontwikkelen van (digitale) concepten, de creatie en optimalisatie van content en het organiseren van interne en externe evenementen

"Wij geloven in de inspirerende kracht van sport. Sport weet mensen te raken, zet jong en oud in beweging en heeft een positieve invloed op het imago van bedrijven."

Waar we voor staan...!

1
Passie voor sport
Wij zijn bezeten van sport en voelen de vreugde, blijdschap en het verdriet van sport tot in onze kleinste vezels. Van voetbal, tot basketbal tot padel. En alles wat we doen, doen we vanuit onze passie voor de sport.
2
Wil om te winnen
In Sport gaat het om winnen! De beste, snelste of sterkste zijn, dat is het doel. In het bedrijfsleven is dat niet anders. Wij gaan tot het uiterste en helpen bedrijven om samen de doelstellingen te bereiken.
3
Specialisten
Wij werken met een prachtig team van flexibele sport professionals. Door met ons samen te werken, kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun kerntaken en belast u ze niet langer met tijdrovende nevenactiviteiten.
4
Plezier, energie en enthousiasme
Door te werken in een (top)sport omgeving, hebben wij van onze hobby ons werk gemaakt. Dit zorgt voor heel veel plezier, energie en enthousiasme. Voor ons is dit de basis van elke topprestatie.
5
Ambitieus
We hebben een hekel aan mensen die denken dat iets niet kan of onmogelijk is. Misschien zijn we een tikkie eigenwijs, maar we gaan er vol voor om te laten zien dat het onmogelijke haalbaar is.
6
Samen werken is
samen beter worden
We zijn echte teamspelers, durven de samenwerking op te zoeken, genieten ervan als anderen succesvol zijn en kennen onze rol in het team. Wij hoeven niet op de voorgrond, wij genieten van een ondersteunende rol.

Wat wij voor jou kunnen betekenen...!

Sportmarketing & Events

Wij ontwikkelen doelgerichte en sport gerelateerde marketing, communicatie en sales strategieën

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Services

De back-office die jou in staat stelt om je relatiemarketing volledig flexibel en gericht op je klant in te richten.

Meer info
Binnenkort meer...

Premium Speakers

Wij zijn je partner voor het regelen, boeken en faciliteren van exclusieve Premium Speakers op diverse thema's.

Meer info
Binnenkort meer...

Skills & Fun

Met veel passie voor sport organiseren wij trainingen, clinics, sportkampen en teambuilding activiteiten, voor jong en oud, in de regio Zwolle.

Meer info
Binnenkort meer...

Waarom FrontRow?

Creatief
Wij houden ervan om onze opdrachtgevers te verrassen met originele ideeën en concepten.
Betrouwbaar
Kwaliteit leveren en waarborgen tot in de kleinste details, dat is waar we voor staan.
Prestatiegericht
Met onze sport achtergrond werken we doelgericht en streven we naar het hoogst haalbare.
Persoonlijke aanpak
Samen werken betekent ook samen plezier maken, we geloven in een persoonlijke benadering.
"Door onze achtergrond in de sport, kennen we als geen ander de kracht en de waarde van sport. We geloven dan ook heilig dat we, mits goed gepromoot, geactiveerd en uitgedragen, de waarde van sport op een geweldige manier kunnen inzetten voor het bedrijfsleven, gemeente, onderwijs en de sportinstanties."
Jakko Slot
Founder FrontRow
Referenties

Wat onze klanten zeggen

"Door de samenwerking met FrontRow zijn we in staat om jaarlijks een prachtige line-up, aan sprekers uit de voetballerij, aan ons event in Zwolle en Gorinchem toe te voegen."
Lion Blok
Organisator Nationale Sport Vakbeurs
"FrontRow heeft voor de Landstede Hammers een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van het driejarenplan, de nieuwe positionering en de Hammers in Town Tour. "
Gerrard Vinke
Voorzitter Landstede Hammers
“De samenwerking met FrontRow heeft er, ondanks de nadelige gevolgen van de corona-crisis, voor gezorgd dat we niet alleen sportief maar zeker ook commercieel succesvol zijn geweest.”
Hans Kloosterman
Meeting Director FBK Games
"Bij de organisatie van events draait het om kleine details die bepalen of deelnemers een ervaring voor het leven krijgen. Ik durf te zeggen dat FrontRow begrijpt hoe belangrijk deze details zijn."
Hans Schipper
Partner Arne Slot Voetbaldagen

Neem contact op

We hebben onze plek gevonden op de Sportboulevard van Zwolle, middenin het Theater van de Sport. Bij ons ben je altijd welkom om te praten over hoe we de kracht van sport kunnen gebruiken voor voor concrete Marketing, Sales, HR en MVO doelstellingen. Kom langs, drink een kop koffie en laat je inspireren in het Theater van de Sport.
Contactformulier